Lost Gravity in Walibi Holland

Enkele details bekend gemaakt

De nieuwe achtbaan in Walibi Holland gaat Lost Gravity heten. Ook het logo werd vandaag onthuld. De naam en het logo zijn in een filmpje op Youtube te zien. Een gelijksoortig filmpje is op Snapchat als eerste aan de fans verstuurd. Lost Gravity doet in ieder geval vermoeden dat er flink wat zwaartekracht tartende manoeuvres en G-krachten worden losgelaten bij een rit in deze ride.

20151210 WalibiHolland180Walibi Holland is op 24 maart weer open. Tot de opening worden alle attracties in het park onderhouden en krijgen bepaalde locaties een make-over. Maar de meeste aandacht gaat momenteel naar de bouw van de nieuwe achtbaan. Er staan al diverse baandelen en het hoogste punt is inmiddels ook bereikt. Verder schermt het park alle info af, zodat fans naar hartelust kunnen speculeren over welke attractie het nu echt gaat worden...

Op Snapchat kunnen de bezoekers via WaliSnaps wel al meer ontdekken. Door middel van korte shots van bijvoorbeeld de bouw van de achtbaan, zorgt Walibi ervoor dat de doelgroep steeds meer te zien krijgt. Die hard pretpark- en rollercoasterfans speculeren er door deze snaps op diverse fora druk op los. Het gerucht dat er VR brillen gebruikt zouden worden komt daar ook vandaan. Iets dat Walibi Holland echter al snel ontkent heeft. De samenwerking tussen Walibi Holland en Mr. Polska werd ook als eerste bekend gemaakt op Snapchat.

Het enige dat al geweten is, is de naam van de fabrikant: Mack Rides. Op de website van Walibi wordt de lijn van hallucinatie achtige visuals en desoriënterende beelden voortgezet en kun je via een mental check tickets winnen voor de opening op 24 maart. Met nog ruim drie maanden te gaan lukt het Walibi Holland aardig om alles rondom deze spectaculaire nieuwe ride geheim te houden. Dit is een bewuste keuze geweest: "De thematisering van de nieuwe ride vraagt om geheimzinnigheid. De doelgroep vraagt om geheimzinnigheid. Het feit dat we zoveel views op Snapchat hebben, laat dit ook zien. Alle beelden en hints vallen op hun plek als je straks eenmaal een rit hebt gemaakt in Lost Gravity", aldus Marc Antonioli, Marketing Manager Walibi Holland.

20151210 WalibiHolland640

Walibi Holland maakt zich in ieder geval op voor een spectaculaire start van seizoen 2016.