Summer Vibez in Walibi Holland

Hard gaan op zomerfestival

Dit jaar is er een overdosis zomer in het Nederlandse attractiepark Walibi Holland met hét zomerfestival van het jaar, Summer Vibez. Er zijn dit jaar een aantal nieuwe activiteiten én er werd een extra festivaldag aan het event toegevoegd.

20150701 WalibiH SummerV180Walibi Holland nabij Biddinghuizen organiseert dit zomerfestival al voor de vijfde keer. Dit keer vindt het festival maar liefst op vijf woensdagen plaats! Tijdens het festival is het park tot 23u00 geopend en vinden er, naast het hardgaan in de thrill rides, vele extra activiteiten plaats.
Zo kunnen gasten bijvoorbeeld keihard gaan tijdens een van de spectaculaire wateractiviteiten of uit hun dak gaan op dance beats van diverse DJ’s! Na al die inspanning kunnen gasten heerlijk chillen in het gras met een cocktailtje!

Nieuw dit jaar is de Ibiza Foam Party; een heuse schuimparty zoals je deze normaal gesproken alleen op Ibiza tegen komt.
Daarnaast kunnen bezoekers helemaal los gaan tijdens de Color Explosion: tijdens heerlijke dance beats worden gasten ondergedompeld in verschillende kleuren!

Algemene informatie
Summer Vibez vindt plaats op 15, 22 & 29 juli en 5 & 12 augustus in attractiepark Walibi Holland.
Het attractiepark is tijdens Summer Vibez van 10u00 tot 23u00 geopend. Tijdens het festival wordt het park getransformeerd naar een festivalterrein waar bezoekers, naast alle thrillrides, de hele dag hard kunnen gaan tijdens verschillende extra zomeractiviteiten.
Overnachten tijdens Summer Vibez kan op het naastgelegen vakantiepark Walibi Village.  
Tickets Tickets voor Summer Vibez zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 via www.walibi.nl.

20150701 WalibiH SummerV640

Meer weten? Info: www.walibi.nl/summervibez