Nieuw festival: Toverland LIVE!

Festival op 15 mei 2020

Het Nederlandse attractiepark Toverland zal op vrijdag 15 mei 2020 het park transformeren in een waar festivalparadijs met Toverland LIVE!

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Toverland organiseert het familiepark een rijk gevuld festival met geweldige artiesten op verrassende stages en onverwacht entertainment. Uiteraard staan de vele attracties centraal tijdens het festival. Als klap op de vuurpijl wordt de avond afgesloten door niemand minder dan André Hazes met twaalfkoppige band. 

20200222 ToverlandFestival1200800 1

Verrassende stages
Tijdens Toverland LIVE! zijn er maar liefst vier stages in vier verschillende themagebieden die elk een geheel eigen beleving bieden.
Op de indrukwekkende Main Stage in Port Laguna brengt de spetterende livemuziek van coverband NOAH met leadzanger Stef Classens, bekend van The Voice of Holland, de bezoekers in de stemming.
Hoofd-act en afsluiter van de avond is niemand minder dan André Hazes, die speciaal voor de gelegenheid ook zijn twaalfkoppige liveband meeneemt.
In de Magische Vallei zorgen de hits van toen & nu voor een tropische vibe bij de Rewind Stage. Genieten in een intieme setting met de houten achtbaan Troy als achtergronddecor kan bij de Local Stage in Ithaka.
Hier zal lokaal talent Nienke Wijnhoven haar opwachting maken.
Last but not least wordt het station van de spectaculaire wing coaster Fenix omgetoverd tot een unieke club, waar de Full Colour Experience van DJ La Fuente én night rides in Fenix garant staan voor een vurige avond.

Attracties & fun
"Toverland LIVE! draait om samen genieten van een magische festivalsfeer", vertelt Janou Gelissen, creatief- en commercieel adviseur. "Niet alleen kunnen de bezoekers feesten bij hun favoriete stages, ze kunnen ook een ritje maken in de populairste attracties van Toverland. Daarnaast zijn er verrukkelijke hapjes & drankjes te verkrijgen en zorgen de verrassende Funtainment-acts door het hele park voor magische momenten."

20200222 ToverlandFestival1200800 2

Tijden & tickets
Toverland LIVE! vindt plaats op vrijdag 15 mei 2020 van 19u00 - 00u00.
Extra Early Bird tickets zijn vanaf 9 maart 12u00 verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 27,50 per stuk – zolang de voorraad strekt.
Naast de vier stages zijn ook zeven topattracties, waaronder houten achtbaan Troy en wing coaster Fenix, geopend.
Het festival is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar.

Meer informatie is te vinden via toverland.com/live

Info en foto's: Toverland

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner