Hernieuwing aanbod Flaming Feather

Nieuwe lunchgerechten, salades, hoofdgerechten en proefplanken

In Avalon kunnen bezoekers van Attractiepark Toverland genieten van heerlijke lekkernijen in The Flaming Feather. Vanaf het Pre-season (22 februari) mogen de bezoekers overigens een volledig vernieuwde kaart ontdekken...

Het Nederlandse Attractiepark Toverland, gelegen Eindhoven en Venlo, heeft niet alleen een leuk aanbod aan attracties, ook de keuken van het park weet de hongerige magen te stillen. In het nieuwe gedeelte Avalon kunnen de bezoekers genieten van heerlijke gerechten in The Flaming Feather. Toverland zet duidelijk in op diversiteit, sharing-diner en ambachtelijke gerechten die passen bij de middeleeuwse herberg aan de voet van wing coaster Fēnix. Ondertussen heeft het park allerlei nieuwe gerechten klaar, zodat bezoekers deze vanaf 22 februari kunnen komen ontdekken...

20200219 Toverland FlamingFeather1200800 1

De gehele menukaart is op de schop gegaan. Van compleet nieuwe lunchgerechten tot Proefplanken die je kunt delen met je gezelschap. Ook alle hoofdgerechten zijn vernieuwd en nóg lekkerder door eerlijke en pure ingrediënten.

Een heel leuk concept in The Flaming Feather zijn de proefplanken. Soms is het moeilijk kiezen of soms wil je gewoon al dat lekkers delen. Vanaf 12u00 kan men deze Bourgondische planken bestellen. Je waant je meteen terug in de Middeleeuwen...
Je hebt de keuze uit de Proefplank Vleesmeester (vleesgerechten aangevuld met groentemix, aardappelpuree, gebakken aardappeltjes of verse friet en sauzen) of Proefplank Visvanger (visgerechten aangevuld met halve maiskolf, groentemix, gebakken aardappeltjes, zoete aardappelfriet of verse friet en sauzen). Wil je het beste van twee werelden? Dan kun je gaan voor de Proefplank Waar(ds) genoegen, waarbij je een smakelijke mix van vis en vlees krijgt, aangevuld met halve maiskolf, groentemix, gebakken aardappeltjes, zoete aardappelfriet of verse friet en bijpassende sauzen.
De Proefplanken zijn standaard voor twee personen en kennen een vaste prijs; €45,00. Voor iedere extra persoon betaal je €21,00. 

Ook bij de hoofdgerechten is er veel nieuws te ontdekken. Na een goed voorgerecht, bijvoorbeeld een taartje van gepocheerde zalmsalade, komt een lekker hoofdgerecht. Ook hier biedt het park de keuze tussen vis-en vleesgerechten. Een aanrader en nieuw is de gemarineerde ossenhaasspies, geparfumeerd met rozemarijn. Deze wordt aan tafel nog aangestoken voor het ultieme 'Flaming' Feather-gevoel! Je krijgt er ook nog een romige champignonroomsaus, aardappelgratin en verse seizoensgroenten bij. Ook heerlijk zijn de Kentucky spareribs met verse friet en halve maiskolf. Maar je kunt uiteraard ook gaan voor de vis van de dag ‘en papillote’ of de heerlijke Fish & Chips.

Ben je geen liefhebber van vis of vlees, geen nood, Toverland heeft de kaart zodanig opgesteld dat er een zo divers mogelijk aanbod is. Zo is er de mediterrane quiche aan met frisse salade... De dikke boterhammen met hummus en zongedroogde tomaat met geitenkaas en het 'Broodgenot van de grill' - Geitenkaas met appel, honing en walnoot zijn vegetarisch en super-lekker. Ook de verse mango-salade, tomatensoep met pesto crème fraiche, Indiase rode currysoep met geitenkaas, mediterrane quiche, brood met verschillende tapenades, geitenkaas met rucola, aardbeien, hazelnoot, croutons en honing zijn ook geheel vegetarisch. Voor de drie pannenkoeken van de kinderkaart geldt dat ook. Al deze opties zijn op de menukaart aangegeven met het bekende ‘V’-symbool.
Ben je veganistisch? Probeer dan eens de Bulgurburger Flaming met tomatensalsa. Een heerlijke vega-burger met gestoofde ui, halve maiskolf en zoete aardappelfriet.

20200219 Toverland FlamingFeather1200800 2

Afgelopen jaar heeft Toverland met succes lunchgerechten toegevoegd aan de menukaart. Zo zijn er heerlijke broodgerechten (ook van de grill), goedgevulde en romige soepen en frisse salades in dit bedieningsrestaurant.

Ook leuk is om The Flaming Feather te bezoeken als tussendoortje, en te bestellen van de uitgebreide Drinks & Bites-kaart. 

Info en foto's: Attractiepark Toverland

  

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner