Onderwijsstaking in Nederland resulteert in extra event

Wie tijdens de landelijke onderwijsstaking in Nederland op 30 en 31 januari tóch wil leren, kan terecht bij Toverland. Het attractiepark opent dan een speciale Toverschool Expo; een technische tentoonstelling met onder andere achtbaankarretjes en -onderdelen. Ook kunnen bezoekers meedoen aan de Toverschool Quiz en hun eigen attractie ontwerpen. IJverige leerlingen ontvangen bovendien een ToverDiploma.  

Tijdens de Toverschool Expo kunnen bezoekers de karretjes van achtbaan Toos-Express en bobsleebaan Maximus’ Blitz Bahn van dichtbij bewonderen. Ook zal er een boot van wildwaterbaan Expedition Zork te zien zijn en mogen bouten, moeren en wielen van de diverse attracties niet ontbreken. Op gezette tijden zal de technische dienst op de expositie aanwezig zijn om antwoord te geven op alle vragen van de bezoekers.
Natuurlijk is ook Maximus Müller, de uitvinder van de Blitz Bahn, van de partij. Maximus toont iedereen graag zijn nieuwste uitvindingen én geeft de bezoekers, zowel gevraagd als ongevraagd, advies bij het ontwerpen van hun ideale attractie.

20200121 ToverlandDiploma1200800 1

Toverschool Quiz
Bij de ingang ontvangen alle bezoekers een speciaal quizformulier. Door de Toverschool Expo te bezoeken én een aantal attracties zelf te testen, kunnen alle vragen beantwoord worden. Wie alle quizvragen juist heeft, ontvangt een heus ToverDiploma.

Naast de Toverschool Expo kunnen bezoekers tijdens de onderwijsstaking genieten van de indoor themawerelden Land van Toos en Wunderwald.

Toverland is op 30 en 31 januari geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Online tickets kosten € 15,- per stuk.
Meer informatie is te vinden via toverland.com/toverschool.

20200121 ToverlandDiploma1200800 2

Opa & Oma-actie
Tot en met vrijdag 21 februari bezoeken opa’s en oma’s Toverland op doordeweekse dagen helemaal gratis.
Het enige dat ze hiervoor hoeven te doen, is minimaal één kleinkind meenemen.
Deze actie geldt ook tijdens de onderwijsstaking.
Alle voorwaarden zijn te vinden via de Toverblog op de website van Toverland.