Meer evenementen en variabele entreeprijzen voor Toverland

Voor 22,5 Euro naar Toverland

Attractiepark Toverland is gedurende het nieuwe seizoen extra lang geopend en biedt bovendien meer evenementen. Daarom biedt het park vanaf de start van het zomerseizoen variabele entreeprijzen aan.

De openingstijden van Attractiepark Toverland worden in 2020 verlengd. Zo is het Nederlands-Limburgse attractiepark dagelijks minimaal geopend tot 18u00. Tijdens de zomervakantie sluit Toverland pas om 20u00. De huidige evenementen, zoals Midzomeravonden en Halloween Nights worden uitgebreid tot respectievelijk 12 avonden en 14 nights: in vergelijking met 2019 zijn dat 8 avonden meer... Tijdens deze evenementen is Toverland geopend tot 23u00.
Ook is er de tweede editie van het evenement YOUTUBERSxTOVERLAND (17 mei), waarbij bezoekers hun favoriete YouTubers in Toverland kunnen ontmoeten.
In de kerstvakantie, van 19 december t/m 3 januari, vinden de Magische Winterweken plaats.

Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur, geeft aan dat de verlengde openingstijden perfect passen bij de visie van Toverland.
"Door onze gasten langer de tijd te geven om Toverland te bezoeken, kunnen wij nog meer magische geluksmomenten creëren."
Ook vinden de evenementen volgend jaar vaker plaats.
"De evenementen geven een extra dimensie aan de totaalbeleving van onze gasten. Wij willen nóg meer gasten de gelegenheid bieden om dit zelf te komen ervaren", aldus Jean.

20200114 Toverland1200800 1

2020 brengt ook een andere toepassing van de entreeprijzen. Die zullen ingaan vanaf zaterdag 28 maart.
De nieuwe entreeprijzen van Toverland zijn verdeeld in vier categorieën: Brons, Zilver, Goud en Platina.

"De nieuwe prijzen zijn gebaseerd op de openingstijden en het bijbehorende parkaanbod", legt Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. uit.
"Zo hebben bezoekers tijdens de Midzomeravonden en Halloween Nights een Platina-ticket nodig. Toverland is dan geopend van 10u00 tot 23u00 en er worden bovendien extra shows en entertainment ingezet. Dit zorgt voor een grote toegevoegde waarde aan de beleving van de gasten."

Via de website van Toverland kunnen bezoekers entreetickets op datum met extra hoge kortingen bestellen. Wie minimaal 7 dagen vóór de bezoekdatum een ticket bestelt, ontvangt tot maar liefst € 7,- korting op de kassaprijs. Bij bestellingen die 0 – 6 dagen van tevoren plaatsvinden geldt een korting tot € 2,- op de kassaprijs. De kortingen zijn van toepassing in alle prijscategorieën.
Zo krijg je dus volgend overzicht (link op prijzen voor kalender):

20200114 ToverlandPrijzen

"Door te werken met tickets op datum kunnen we nog beter garanderen dat het parkaanbod en de personeelsplanning aansluiten op het aantal bezoekers. Zo zorgen we ervoor dat alle bezoekers een magische dag in Toverland kunnen beleven", aldus Jean Gelissen.
Het is ook mogelijk om online tickets zonder vaste bezoekdatum te bestellen. Deze kosten € 33,- in het voor- en najaar en € 36,- voor een ticket dat het hele zomerseizoen geldig is.

Waar het kindertarief voorheen gold voor kinderen van 90 tot 120 cm, wordt dit vanaf de voorjaarsvakantie aangepast naar kinderen van 90 tot 140 cm. Vanaf 140 cm zijn alle attracties van Toverland toegankelijk en is het reguliere entreetarief van toepassing.
Voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en 60-plussers gelden gereduceerde tarieven.

Uiteraard kun je ook een abonnement bestellen van Toverland. Meer info vind je hier...

20200114 Toverland1200800 2

Op zaterdag 28 maart is de officiële start van het zomerseizoen en zijn tot en met zondag 8 november dagelijks alle binnen- en buitenattracties geopend.
   

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner