Midzomeravonden 2019 in Toverland

Doorweekte Uurtje

Tot en met 17 augustus vinden in Attractiepark Toverland iedere woensdag en zaterdag de magische Midzomeravonden plaats. Bovendien introduceert Toverland het ‘Doorweekte Uurtje’ in de wildwaterbaan Djengu River de komende periode op dagen vanaf 30 graden...

Tijdens de Midzomeravonden biedt Toverland een tropische avond vol magie. Vanaf 17u00 kunnen bezoekers genieten van extra shows, live entertainment en speciale karakters in alle zes themagebieden. Het park zelf is tot 23u00 geopend.
Toverland is gehuld in een kleurrijke festivalsfeer: elk themagebied heeft een eigen, passend entertainment.
In entreegebied Port Laguna kunnen bezoekers op de bruisende boulevard genieten van swingende muziek, een levend standbeeld en een betoverende karikaturist. De beroemde tovenaar Merlijn brengt met zijn verhalen de legendes van Avalon tot leven en bij herberg The Flaming Feather zorgen troubadours voor middeleeuwse muziek.
In de Biergarten wordt gezorgd voor ‘Stimmung und Spaß’ en bij de houten achtbaan Troy is de sensationele vuurshow Helios te zien.

Ook kunnen bezoekers de gehele avond afkoelen in de diverse waterattracties en genieten van een ritje in de achtbanen bij zonsondergang. Dat afkoelen is bij deze tropische temperaturen alvast mooi meegenomen. Toverland voorziet bovendien extra afkoeling vanaf woensdag 24 juli in de wildwaterbaan Djengu River. Op dagen met temperaturen van meer dan 30 graden vindt vanaf dan bij Djengu River het ‘Doorweekte Uurtje’ plaats. Hierbij trotseren waaghalzen tussen 15u00 en 16u00 diverse watervallen en watergordijnen die nog heftiger zijn dan normaal. Ook staan er medewerkers van Toverland op de loer met waterpistolen. 
"Onze gasten kunnen elke dag de nodige verkoeling opzoeken in de diverse waterattracties en bij de waterspeelplaatsen.", vertelt Teun Dielesen, Operationeel Directeur. "Maar met deze tropische temperaturen willen we iedereen bij Djengu River graag éxtra verkoeling bieden. Zo zal tijdens het Doorweekte Uurtje een watergordijn over de hele breedte van de wildwaterbaan aan blijven staan, terwijl deze normaal gesproken uitgaat zodra een bootje nadert. Ook staan er enthousiaste medewerkers van Toverland langs de wildwaterbaan om de inzittenden met waterpistolen een nat pak te bezorgen."

Bij de uitgang van Djengu River bevindt zich tevens een gigantische waterval, die Toverland voor de gelegenheid heeft omgedoopt tot ‘Grootste Douche van Nederland’. 
Wie nog niet genoeg is afgekoeld na een ritje in Djengu River wordt uitgenodigd om onder deze waterval plaats te nemen. 

20190723 Toverland1200800 2

Attractiepark Toverland staat op vijf woensdagavonden en vijf zaterdagavonden in de zomervakantie in het teken van de Midzomeravonden. De tien avonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow.

Tot en met zondag 25 augustus kunnen bezoekers elke dag genieten van de spetterende duikshow ‘The Battle of Port Laguna’s. Deze avontuurlijke show speelt zich af op een aangespoeld schip, waarbij een strijd tussen goed en kwaad leidt tot een dodemansduik van maar liefst 25 meter.
The Battle of Port Laguna is drie keer per dag te zien. Tijdens de Midzomeravonden wordt in de avonduren een vierde show opgevoerd.

De Midzomeravonden worden afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Port Laguna dient hierbij als decor. De show, met de titel ‘Discover your own magic’, is op maat gemaakt voor Toverland, met muziek uit de diverse themagebieden. “De show wordt dit jaar extra magisch”, verklapt Luke Verhoeven, Productieleider Entertainment. “We gaan de bezoekers het gevoel geven dat ze middenin het vuurwerk staan.”

20190723 Toverland1200800 1

De Midzomeravonden vinden elke woensdag en zaterdag plaats van 17 juli t/m 17 augustus 2019.   

Info en foto's: Toverland
   

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner