Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland

Toverland tot 23u00 open

Ook dit jaar kunnen de bezoekers van Attractiepark Toverland genieten van Magische Midzomeravonden: op 6 woensdagavonden in de zomervakantie is het park extra lang geopend tot 23u00 en kan men in de avonduren genieten van live entertainment en extra shows. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een vuurwerkshow.

20170706 Toverl midsummer180Het Nederlandse Attractiepark Toverland, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, op een half uurtje van de Belgische grens, is tijdens de Midzomeravonden weer the place to be. Bezoekers kunnen tijdens deze avonden extra lang genieten van de magie van Toverland.
Vanaf 19u00 is het genieten blazen in het park, met extra entertainment en shows. Zo kunnen de bezoekers kennismaken met het rondtrekkende circusgezelschap Circo di Strada of genieten van een magische zeepbellenshow.
"Je kunt in heel Toverland verrast worden door de artiesten", vertelt Annouk Smeets, Hoofd Entertainment & Events. "Het gehele park is gehuld in een kleurrijke festivalsfeer. Betovering, ontspanning en genieten met het hele gezin staan voorop."

Tijdens de zomermaanden presenteert Toverland de avontuurlijke familieshow d'JUNGA. In deze zomershow staan de Dwervels - de karakters van themagebied Magische Vallei - centraal. Het belooft een high energy show te worden vol acrobatiek en adembenemende stunts, met als hoogtepunt een trampoline-act waarbij maar liefst 7 meter hoog gesprongen gaat worden. d'JUNGA is drie keer per dag te zien van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus. Tijdens de Midzomeravonden zal in de avonduren een vierde show worden opgevoerd. 

Op een festival mogen de foodtrucks natuurlijk niet ontbreken. Met heerlijke nacho's, ambachtelijke worstenbroodjes en zomerse drankjes is er voor ieder wat wils. Dankzij de sambadanseressen zijn de tropische sferen gegarandeerd en op het loungeterras kan men heerlijk ontspannen. Daarnaast kan er volop genoten worden van de attracties; van een verfrissende rit in wildwaterbaan Djengu River tot een ritje bij zonsondergang in Troy - de snelste houten achtbaan van de Benelux.

Ook de magische fonteinenshow Katara - Fountain of Magic zal in het donker te bewonderen zijn.
"En als klap op de vuurpijl sluiten we de Midzomeravonden af met een magische vuurwerkshow. Met paradepaardje Troy als decor en op de maat van betoverende muziek is kippenvel gegarandeerd", aldus een trotse Annouk. 

20170706 Toverl midsummer640

De Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus.
   

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner