d'JUNGA, show in de wereld van de Dwervels

Het Nederlandse Attractiepark Toverland presenteert deze zomer een nieuwe, avontuurlijke familieshow: d'JUNGA. De high energy show vindt plaats in de Magische Vallei, het themagebied waarin de Dwervels de show stelen.

20170623 Toverland dJunga180Driemaal per dag zullen de bezoekers van Toverland kunnen genieten van deze fascinerende show. Tijdens de midzomeravonden zelfs een extra opvoering in de avonduren.

In d'JUNGA ontdekken de toeschouwers samen met een mensenkind de wereld van de Dwervels; magische wezens die wonen in themagebied Magische Vallei.
Van nature is het een schuw volkje, maar daar brengt de komst van het mensenkind verandering in. In een poging om indruk op het meisje te maken, laten de Dwervels hun meest fantastische kunsten aan haar zien.

Het belooft een show vol acrobatiek en adembenemende stunts te worden, met als hoogtepunt een trampoline-act waarbij maar liefst 7 meter hoog gesprongen gaat worden. De show is een productie van Toverland en het Kempense bedrijf Production Pirates. De regie ligt in handen van acrobatic director Lonis Mouhoubi.
Aan de show werken zes internationale artiesten mee en de muziek wordt op maat gemaakt door het Duitse muziekproductiebedrijf IMAscore.

Annouk Smeets, Hoofd Entertainment & Events bij Toverland, kijkt uit naar de show. "Het begint met een onderscheidend decor in de stijl van de Magische Vallei, waarin speciale water- en vuureffecten zijn verwerkt. Vervolgens zorgen de artiesten voor een visueel spektakel, waardoor je niet meer weet waar je kijken moet! Het wordt een magische ervaring voor de hele familie."

20170623 Toverland dJunga640

De zomershow d'JUNGA is drie keer per dag te zien van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus.
Tijdens de Midzomeravonden op woensdag 19, 26 juli en 2, 9, 16, 23 augustus is Toverland geopend tot 23:00 uur en zal in de avonduren een vierde show worden opgevoerd.