Attractiepark Toverland bestaat 16 jaar

Muziek Toverland vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar

Het Nederlandse Attractiepark Toverland bestaat ondertussen 16 jaar. Het park dat begon als klein binnenpretpark met 1 hal is uitgegroeid tot een leuke dagbestemming met een familie-vriendelijk aanbod aan attracties.

20170519 tvl MagischeVallei180In de loop der jaren veroverden Boosterbike en Troy de harten van de pretparkfans. Het park gooide hoge ogen toen men de Magische Vallei opende, een imposant themagebied met enkele grote en kleinere attracties. Het park zette ook meer de stap naar beleving en introduceerde park- en showmuziek. Deze is voortaan ook online te beluisteren en downloaden via diverse bekende muziekplatformen, in maar liefst 34 online stores en streamingdiensten, waaronder iTunes, Spotify, Google Play en Deezer.

De vijf meest recente cd's van Toverland - Magische Vallei, Magic Forest, The best of Toverland, Magisch mooi en Feest in Toverland - zijn via de platformen te streamen en downloaden. Het betreft zowel de park- en attractiemuziek van het Duitse muziekproductiebedrijf IMAscore als de Toos Tovershow-muziek van componist Ad Grooten. Met in totaal 72 nummers kunnen liefhebbers maar liefst 4 uur lang genieten van de muziek van Toverland. De digitale distributie wordt verzorgd door Rock Inc. Entertainment.

Muziek speelt een cruciale rol in Toverland. Alle muziek in zowel het park als de shows is speciaal voor Toverland gecomponeerd.
Imagineer Peter van Holsteijn ziet muziek als hét middel om de gevoelens van de gasten te regisseren. "Onze muziek versterkt de sfeer en emoties van de bezoekers. Goed getimede muziek stelt ons in staat om naar bepaalde climaxen toe te werken. Muziek zet de toon!"

20170519 tvl MagischeVallei640

   

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner