Troy Coaster Challenge 2016 komend weekend

Achtbaanrijden voor het goede doel

Aanstaande zaterdag en zondag, 4 en 5 juni, is het dan zover: dan vindt de Troy Coaster Challenge 2016 in Attractiepark Toverland plaats! Deze Troy Coaster Challenge staat volledig in het teken van Stichting Heppie.

20160602 TroyChallenge180Op zaterdag 4 juni omstreeks 11u30 zal de familie Froger (René en Natasja Froger) het evenement openen en om 12 uur klinkt dan het startschot voor de 24 uur durende achtbaanrace.
Tevens zal één van de meest bekende Nederlandse YouTubers van dit moment, Dylan Haegens, het eerste rondje meedoen.

In totaal waren er trouwens ruim 700 aanmeldingen voor deze 24 uurs achtbaanrace in Toverland. Twaalf van hen mogen uiteindelijk de Troy Coaster Challenge 2016 aangaan voor het goede doel: Stichting Heppie, omdat ieder kind aandacht verdient!
Deze Troy Coaster Challenge 2016 wordt georganiseerd ten behoeve van Stichting Heppie. Heppie zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die sociaal uitgesloten zijn en er alleen voor staan door bijvoorbeeld armoede of ernstige problemen thuis. Heppie laat zien dat het ook anders kan door het organiseren van vakanties en weekenden vol ontspanning, plezier en gezelligheid. Een plek vol positieve aandacht, waar ze vrienden maken en vooral onbezorgd kind kunnen zijn.
Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel, waar Natasja Froger ambassadrice van is.

Troy is de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux. Tijdens een testavond werden 24 kandidaten onderworpen aan een twee uur durende test. 
Cynthia Hensen, de sympatieke woordvoerder van Attractiepark Toverland, licht alvast toe: "Wij willen graag Stichting Heppie helpen zodat meer kinderen kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Dit kan door al vanaf € 10 een zitje te kopen in de Troy Coaster Challenge. Naast de 12 challengers die de 24 uurs uitdaging aangaan, kunnen bezoekers namelijk via 
www.toverland-tickets.nl voor een kwartier deelnemen aan de Challenge door een van de overige zitjes in de houten achtbaan Troy te kopen. Hiermee steunen zij direct Stichting Heppie".

20160602 TroyChallenge640

Zondag 5 juni omstreeks 12:30 uur zal Caroline Kortooms (directeur Attractiepark Toverland) de cheque overhandigen aan Nina Schmitz (directeur Stichting Heppie).

   

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner