15 jaar Attractiepark Toverland

Toverland viert jubileum zonder nieuwe attracties

De opening van het nieuwe zomerseizoen van Attractiepark Toverland op 19 maart vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum, een feestelijk verjaardagseizoen, welke het park samen met haar gasten wil gaan vieren.

20160226 Toverland180Op 19 mei 2001 opende Attractiepark Toverland voor het eerst haar poorten naar een wereld vol magie. Directeur en medeoprichter Caroline Kortooms vertelt hierover: "Toen we begonnen met Toverland wisten we al: dit is het begin van iets groots. En nu, na 15 jaar ís Toverland groot en zeggen we: het is nog lang niet klaar, we kunnen nog zoveel gelukservaringen creëren… the sky is the limit."

Het ambitieuze park kijkt terug op 15 betoverende jaren. Met als hoogtepunten de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy (2007) en het betoverende themagebied de Magische Vallei (2013), waarvoor het themapark meerdere internationale onderscheidingen ontving.
Vorig jaar genoten bijna 700.000 gasten van een onbezorgd dagje uit. Toverland wil geluksmomenten creëren bij elke gast van alle leeftijden. Daarom ligt de nadruk op gethematiseerde attracties, prachtige natuur, het uitgebreide aanbod van eten en drinken en betoverende shows. Maar vooral door onze eigen medewerkers. "De echte kracht van Toverland ligt al 15 jaar in de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers", vertelt Caroline Kortooms.

Het Nederlandse pretpark, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, onderscheidt zich de afgelopen jaren ook door het organiseren van talrijke evenementen. Zo is de populariteit van bijvoorbeeld de Midzomeravonden en de Halloween Nights de afgelopen jaren sterk gegroeid.
Dit jubileumjaar zijn er dan maar liefst acht Midzomeravonden en acht Halloween Nights. Met nieuw dit jaar een heus OktoVerfeest in de Biergarten van Toverland. Het feestjaar wordt afgesloten met een spetterend Oud & Nieuwfeest op 31 december.

20160226 Toverland640

In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest.
Het park wordt feestelijk aangekleed en de mascotte Toos Toverhoed viert deze verjaardag mee in een speciale editie van de Toos Tovershow.
"Dit seizoen moet een écht feestje voor onze gasten worden. We hebben voor hen een aantal toverdeals in petto, zoals: wie op zijn of haar verjaardag naar Toverland komt, mag gratis naar binnen. Ook organiseren we in juni een groot evenement voor het goede doel, maar daarover volgt later meer", aldus Pieter Huijsmans, Hoofd Marketing.
    

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner