Voel de Magie in Toverland

Hoofdsponsor van It’s a Kind of Magic

Attractiepark Toverland is dit jaar hoofdsponsor van het tv-programma It’s a Kind of Magic op de Nederlandse commerciële zender SBS6.

20150410 Toverland180Attractiepark Toverland heeft heel wat te bieden. Ze spreken dan ook graag van een magisch avontuur te beleven. Met meer dan 30 attracties in diverse themazones waaronder de Magische Vallei, heeft het park dan ook veel te bieden. Zo is er Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux; maar ook de Booster Bike, een unieke motorachtbaan.

"Het thema magie past erg goed bij Toverland, we willen immers elke gast een magisch mooie dag bezorgen. Met deze samenwerking kunnen we heel Nederland laten zien dat we terecht verkozen zijn tot beste attractiepark van Nederland in 2014 . We zijn trots op deze mooie samenwerking.", aldus Pieter Huijsmans, Hoofd Marketing van Attractiepark Toverland.

In dit nieuwe TV-programma, dat vanaf 24 april om 20u30 wordt uitgezonden bij SBS6, zoekt illusionist Steve Carlin BN’ers op om ze in hun eigen vertrouwde omgeving te belazeren. Steve toont zich meester in grote illusies. Zo voorspelt hij rondetijden van professionele raceteams op circuit Zandvoort en verbluft hij bloemenhandelaren met een megagrote afbeelding van bloemen in Aalsmeer.
In Attractiepark Toverland zal hij de strijd aangaan met Troy; de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux.

20150410 Toverland640

Logo Toverland2019

Bezoekadres

Toverland
5975 MR Sevenum
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)77 467 70 50

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner