Plopsa Indoor Coevorden breidt uit

Plopsa introduceert K3 in attractie-aanbod

Plopsa Indoor Coevorden is begin deze week reeds begonnen met grondwerken van deze nieuwe buitenzone: hier zullen eind dit jaar drie nieuwe outdoor attracties geopend worden voor het publiek. De attracties sluiten aan bij het huidige doelpubliek van het park. De nieuwe zone zal zich bevinden aan de kant van de klimboom.

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, geeft alvast meer duiding bij de uitbreiding van het Nederlandse Plopsa-park. “Al van bij de start in 2010 waren er plannen voor een ruimere buitenzone. Met de uitbreiding willen wij de bezoekers dan ook meer comfort en keuze bieden.”

Naast een nieuwe speeltuin komen er de K3-Brandweermolen en het K3-Verkeerspark. Plopsa investeert maar liefst 500.000 Euro voor deze uitbreiding. De nieuwe attracties zijn niet onbekend bij het Plopsa-publiek. Wel nieuw is het feit dat de populaire meidengroep K3 een belangrijke rol krijgt. Ook in Nederland is de formatie bijzonder populair. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen. Wij vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Coevorden te hebben.”, aldus K3.
   

2012-09-PiC-K3-420
    

Behalve de nieuwe attracties kunnen de scholen in 2013 ook een unieke K3-Verkeersles boeken bij een schoolreis. Voor de jongens zal er een Mega Toby-pakket zijn. Deze speciale lessenpakketten zullen ook verspreid worden in Plopsaland De Panne en in Plopsa Indoor Hasselt.