Belgisch gezin in de bloemen gezet

Het prachtige Vakantiepark Efteling Bosrijk is geopend sinds 2009. Vandaag mocht het succesvolle vakantiepark haar 3 miljoenste bezoeker ontvangen, met name de Belgische familie Catry uit Halle.

Het gezin verblijft voor de tweede keer in het vakantiepark.
"We zijn ontzettend vereerd dat wij deze mijlpaal mogen meemaken. En het was een mooie verrassing voor ons! Het verblijf is vorige keer erg goed bevallen, daarom zijn we er weer. De kinderen vonden vooral de stapelbedden en de verhaaltjes van Klaas Vaak fantastisch", vertelt Lynn Catry.

20210929 Efteling3milj1200800 1

De Efteling is al sinds jaar en dag bijzonder populair bij de Belgen. Ook Vakantiepark Efteling Bosrijk wordt geregeld bezocht door Belgen en andere buitenlandse bezoekers. Zo’n 17% waren Belgische gasten, 5% waren Duitse gasten. Het vakantiepark is een ideaal oord om volledig tot rust te komen. Bosrijk is ruim opgezet met vrijstaande huysen aan het water, in de duinen of in de bossen en geschakelde huysen aan het dorpspleintje.
Sinds een paar jaar kunnen bezoekers ook kiezen voor een familiekamer met hotelservice binnen het vakantiepark.
Bezoekers van het attractiepark kunnen zich volledig ontspannen in het vakantiepark na hun dag vol plezier en betovering.

20210929 Efteling3milj1200800 2

Misschien minder bekend is dat in Bosrijk verschillende diersoorten leven. Ook voor hen is de rust heel aangenaam. 
Jaarlijks broeden verschillende vogelsoorten, zoals de koolmees en bonte vliegenvanger, in het vakantiepark.
Daarnaast staan er twee mooie bijenhotels in Bosrijk, omringd door bloemen. Die bieden een veilige plek voor de wilde bij en dat draagt bij aan het voortbestaan van de diersoort.
Ook eekhoorns en konijnen vinden een fijn huis in de omgeving van het vakantiepark. De eekhoorns verblijven jaarlijks in de verschillende nestkasten tussen de hoge dennenbomen.

Meer weten over Bosrijk, bekijk dan hier een artikel op Parkworld.be.

Info en foto's: de Efteling