CARO ook te bezoeken tijdens Winter Efteling

CARO al meer dan jaar in Efteling Theater

Tijdens de Winter Efteling loopt de internationale theatershow CARO, vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans, in het Efteling Theater. Een absolute aanrader tijdens dit winterse seizoen.

CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. In tegenstelling tot eerdere Efteling-theaterproducties is CARO geen musical. Sterker nog, spraak en taal is ondergeschikt in deze show. Deze productie, onder regie van Stanley Burleson, bezorgt bezoekers van alle nationaliteiten herkenbare momenten uit het leven.

20191118 Efteling Caroshow1200800 1

Op 15 september 2018 beleefde CARO haar Opening Night in het Efteling Theater. Vele voorstellingen later is CARO een absoluut succes voor de Efteling. Ook tijdens de Winter Efteling loopt de internationale theatershow CARO in het Efteling Theater.
Het publiek wordt meegesleept in het verhaal door wat men ziet en hoort. Hiermee laat ook de internationale gast zich bij CARO meevoeren in de ‘mallemolen van het leven’.

Dromen jouw kinderen ervan om een keer mee te spelen in een echte theatershow?
Efteling zoekt kinderen tussen de 7 en 10 jaar, met een kledingmaat tussen maat 122 en 146, voor een eenmalige gastrol in theatershow CARO.
Een paar uur voor de voorstelling worden de kinderen klaargestoomd voor hun rol in deze spectaculaire show!

20191118 Efteling Caroshow1200800 2 

Meer informatie
Het visuele spektakel CARO is exclusief te zien in het Efteling Theater.
Meer informatie over speeldagen en tickets via www.efteling.com/caro.

   

Efteling Nieuws

 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • Efteling opent Max & Moritz +

  20200619-EftelingMandM

  De nieuwe dubbele familieachtbaan in de Efteling, Max & Moritz, biedt doldwaze ritten door een Alpenlandschap. Vanaf morgen, 20 juni, is de

  Lees verder...
 • Nieuwe achtbaan Efteling weldra geopend +

  20200604-Efteling_MandM

  Efteling opent op zaterdag 20 juni 2020 de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Vermits Belgen vanaf 15 juni ook de

  Lees verder...
 • 1