Herfstvakantie griezelvrij in de Efteling

Herfst is sprookjesachtig mooi

De Efteling is het ganse jaar dagelijks geopend. Zo ook tijdens de Herfstvakantie. Het sprookjesachtige themapark baadt in de mooie herfstkleuren. Efteling is alvast een ideale bestemming wanneer je tijdens deze periode eventjes wil ontsnappen aan Halloween...

Je kunt er haast niet aan ontsnappen: bijna alk pretpark verrast haar bezoekers met het thema Halloween tijdens deze periode van het jaar. Behalve de spoken van het Spookslot en de geesten in Villa Volta, zijn er in de Efteling tijdens deze periode géén bijzondere griezels te vinden. 

20191008 Efteling1200800 1

Tijdens de herfst ligt de Efteling er het kleurrijkst bij. In het Sprookjesbos straalt de najaarszon door de kleurrijke bomen en je geniet er van heerlijke herfstgeuren. Beleef overdekt plezier en ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival of laat je fantasie de vrije loop tijdens een ritje in Symbolica.

In het Sprookjesbos kunnen de bezoekers sinds eind september het 30e sprookje in het Sprookjesbos ontdekken: De zes Zwanen. Zij zwemmen hun rondjes door het slot waar koningsdochter Elisa zes hemden breidt voor haar betoverde zwanenbroers. Wie wil, mag op de zwanenrug een tochtje maken. 

Sprookjesachtig overnachten tijdens de herfstperiode is een absolute aanrader om zo optimaal te genieten van de Efteling. Wie twee of meer dagen wil genieten van het attractiepark, kan immers blijven slapen in de nabijgelegen Efteling hotels of in vakantiewoningen of appartementen in de vakantieparken. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

20191008 Efteling1200800 2

CARO-show visueel spektakel
Sinds een jaar presenteert de Efteling de internationale Theatershow CARO in haar eigen theater. CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Deze productie, onder regie van Stanley Burleson, bezorgt bezoekers van alle nationaliteiten herkenbare momenten uit het leven.

   

Efteling Nieuws

 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • Efteling opent Max & Moritz +

  20200619-EftelingMandM

  De nieuwe dubbele familieachtbaan in de Efteling, Max & Moritz, biedt doldwaze ritten door een Alpenlandschap. Vanaf morgen, 20 juni, is de

  Lees verder...
 • Nieuwe achtbaan Efteling weldra geopend +

  20200604-Efteling_MandM

  Efteling opent op zaterdag 20 juni 2020 de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Vermits Belgen vanaf 15 juni ook de

  Lees verder...
 • 1