Vakantiepark Efteling Bosrijk breidt uit met 144 bedden

12 nieuwe Boshoeves zijn klaar

Eind juli zijn alle 12 nieuwe groepsaccommodaties, zogenaamde Boshoeves, van Vakantiepark Efteling Bosrijk opgeleverd. Het gaat om 144 extra bedden, verdeeld over 12 hoeves die per twee verdeeld staan in het vakantiepark van de Efteling, gelegen vlak naast het attractiepark.

De nieuwe Boshoeves in Vakantiepark Efteling Bosrijk hebben dezelfde uitstraling en inrichting als de acht reeds bestaande groepsaccommodaties, behalve dat de woningen niet te schakelen zijn tot accommodaties voor 24 personen.
De nieuwe groepsaccommodaties zijn boekbaar op www.efteling.com/overnachten

20190725 EftelingBoshoeve1200800 1

Duurzame bouw
Er is gekozen voor een duurzame bouw en exploitatie van de nieuwe Boshoeves. Zo werden de nieuwe accommodaties prefab gerealiseerd, wat duurzamer is dan traditioneel bouwen. In de Boshoeves wordt geen gas gebruikt om te verwarmen en te koken en er wordt enkel ledverlichting gebruikt. Ook werden de nieuwe accommodaties in het natuurrijke vakantiepark aangesloten op de bestaande warmte-koudeopslaginstallatie (WKO) van de Efteling. Middels dit energiebesparende klimaatregelingsysteem circuleert het grondwater binnen de Wereld van de Efteling en wordt daarna teruggepompt in de bodem.

20190725 EftelingBoshoeve1200800 2

Groei verblijfsgasten
Steeds meer gasten weten hun weg naar de Efteling-vakantieparken en -hotels te vinden en merken de meerwaarde van een meerdaags verblijf. Om in de toekomst meer internationale gasten een verblijf te kunnen bieden, was uitbreiding van de bestaande verblijfsaccommodaties nodig.
Er is gekozen voor een uitbreiding van het aantal Boshoeves, omdat de vraag naar deze 12-persoonsaccommodaties van 180 m2 groter was dan het aanbod.
Vakantiepark Efteling Bosrijk telt nu 20 groepsaccommodaties voor maximaal 12 personen.
In het naastgelegen Vakantiepark Efteling Loonsche Land liggen 15 accommodaties voor 12 personen.


Info en foto's: Efteling

   

Efteling Nieuws

 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • Efteling opent Max & Moritz +

  20200619-EftelingMandM

  De nieuwe dubbele familieachtbaan in de Efteling, Max & Moritz, biedt doldwaze ritten door een Alpenlandschap. Vanaf morgen, 20 juni, is de

  Lees verder...
 • Nieuwe achtbaan Efteling weldra geopend +

  20200604-Efteling_MandM

  Efteling opent op zaterdag 20 juni 2020 de nieuwe dubbele achtbaan Max & Moritz. Vermits Belgen vanaf 15 juni ook de

  Lees verder...
 • 1