18 zinderende zomeravonden in de Efteling

Laatste kans op ritje in Bob

In de maanden juli en augustus is het zomer in de Efteling! Het sprookjesachtige attractiepark viert op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus het Negen Pleinen Festijn. Het park is dan tot 23u00 geopend. Op de andere dagen is het park tot 20u00 open.

Tijdens de zomermaanden is de Efteling is dagelijks open tot 20 uur. Eindeloos de tijd dus om op audiëntie te gaan bij de koning in Symbolica, de koele schaduw van het Sprookjesbos op te zoeken of de elfjes in Droomvlucht te begroeten. De parkshows Raveleijn en Sprookjesboom zijn meerdere keren per dag te beleven. De late zomeropenstelling biedt de mogelijkheid voor een extra rondje in lievelingsattracties zoals Joris en de Draak, Python of Baron 1898. En daarna opfrissen in wildwaterbaan Piraña.
Wie nog één keer een ritje in de Bob wil maken, kan dat deze zomer voor de laatste keer doen.

20190715 EFT zomer1200800 1

Interactieve wisseltentoonstelling in Efteling Museum
Wie van sprookjes houdt kan zich vanaf 7 juli, de Dag van het Sprookje, laten verrassen in de nieuwe interactieve wisseltentoonstelling in het Efteling Museum. Samen met de Sprookjessprokkelaar kunnen bezoekers meer te weten komen over alle 30 sprookjes in het Sprookjesbos.

Negen Pleinen Festijn in juli en augustus
Tijdens het Negen Pleinen Festijn, op alle vrijdagen én zaterdagen in juli en augustus, is het park zelfs open tot 23 uur. Op deze 18 zomeravonden zindert het op negen pleinen van spectaculair entertainment.
Gasten beleven wonderlijke optredens, van magische voorleesmomenten door vertelkabouters op het Herautenplein tot spraakmakend internationaal straattheater op het Anton Pieck Plein. Ze proeven zomerse lekkernijen terwijl ze meezingen met Jürgen Freilich op het Steenbokplein of zich laten onderdompelen in Zuid-Amerikaanse sferen op het Piraña Plein.
Het entertainmentprogramma is op de vrijdag- en zaterdagavond identiek. Hierdoor krijgt de bezoeker meer gelegenheid om de feeëriek verlichte Efteling in het donker te beleven en tot laat in de avond een ritje in de achtbanen te maken.
De watershow Aquanura tegen de nachtelijke hemel maakt de Efteling-zomer compleet.
Meer informatie op: www.efteling.com/zomer

20190715 EFT zomer1200800 2

   

Efteling Nieuws

 • Vakantiepark Efteling Bosrijk verwelkomt 3 miljoenste bezoeker +

  20210929-Efteling3milj

  Het prachtige Vakantiepark Efteling Bosrijk is geopend sinds 2009. Vandaag mocht het succesvolle vakantiepark haar 3 miljoenste bezoeker ontvangen, met name

  Lees verder...
 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • Efteling opent Max & Moritz +

  20200619-EftelingMandM

  De nieuwe dubbele familieachtbaan in de Efteling, Max & Moritz, biedt doldwaze ritten door een Alpenlandschap. Vanaf morgen, 20 juni, is de

  Lees verder...
 • 1