18 zinderende zomeravonden in de Efteling

Laatste kans op ritje in Bob

In de maanden juli en augustus is het zomer in de Efteling! Het sprookjesachtige attractiepark viert op alle vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus het Negen Pleinen Festijn. Het park is dan tot 23u00 geopend. Op de andere dagen is het park tot 20u00 open.

Tijdens de zomermaanden is de Efteling is dagelijks open tot 20 uur. Eindeloos de tijd dus om op audiëntie te gaan bij de koning in Symbolica, de koele schaduw van het Sprookjesbos op te zoeken of de elfjes in Droomvlucht te begroeten. De parkshows Raveleijn en Sprookjesboom zijn meerdere keren per dag te beleven. De late zomeropenstelling biedt de mogelijkheid voor een extra rondje in lievelingsattracties zoals Joris en de Draak, Python of Baron 1898. En daarna opfrissen in wildwaterbaan Piraña.
Wie nog één keer een ritje in de Bob wil maken, kan dat deze zomer voor de laatste keer doen.

20190715 EFT zomer1200800 1

Interactieve wisseltentoonstelling in Efteling Museum
Wie van sprookjes houdt kan zich vanaf 7 juli, de Dag van het Sprookje, laten verrassen in de nieuwe interactieve wisseltentoonstelling in het Efteling Museum. Samen met de Sprookjessprokkelaar kunnen bezoekers meer te weten komen over alle 30 sprookjes in het Sprookjesbos.

Negen Pleinen Festijn in juli en augustus
Tijdens het Negen Pleinen Festijn, op alle vrijdagen én zaterdagen in juli en augustus, is het park zelfs open tot 23 uur. Op deze 18 zomeravonden zindert het op negen pleinen van spectaculair entertainment.
Gasten beleven wonderlijke optredens, van magische voorleesmomenten door vertelkabouters op het Herautenplein tot spraakmakend internationaal straattheater op het Anton Pieck Plein. Ze proeven zomerse lekkernijen terwijl ze meezingen met Jürgen Freilich op het Steenbokplein of zich laten onderdompelen in Zuid-Amerikaanse sferen op het Piraña Plein.
Het entertainmentprogramma is op de vrijdag- en zaterdagavond identiek. Hierdoor krijgt de bezoeker meer gelegenheid om de feeëriek verlichte Efteling in het donker te beleven en tot laat in de avond een ritje in de achtbanen te maken.
De watershow Aquanura tegen de nachtelijke hemel maakt de Efteling-zomer compleet.
Meer informatie op: www.efteling.com/zomer

20190715 EFT zomer1200800 2

   

logo slagharen

Bezoekadres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)416 - 288 111

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Efteling Nieuws

 • De Vliegende Hollander heropent op 31 maart 2023 +

  20230327-Efteling

  De Efteling heropent de populaire attractie De Vliegende Hollander op vrijdag 31 maart. Tijdens het grootschalige onderhoud werd bovendien één

  Lees verder...
 • Meer details bekend over Het Huyverwoud +

  20230308-Efteling-DanseM

  In 2024 opent de Efteling de nieuwe attractie Danse Macabre. Het themagebied hierrond, het Huyverwoud, krijgt ondertussen ook steeds meer gestalte.

  Lees verder...
 • Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba +

  20230228-Efteling-Kashba

  Het voormalige Panorama-restaurant in de Efteling ondergaat momenteel een transformatie. Voortaan noemt het restaurant Kashba.

  Lees verder...
 • 1