Uitbreiding Bosrijk voor groepsaccommodaties

144 extra bedden voor Vakantiepark Efteling Bosrijk

In Vakantiepark Efteling Bosrijk zijn de voorbereidingen van de bouw van twaalf nieuwe groepsaccommodaties gestart. Het betreft een uitbreiding van 144 bedden. De uitbreiding komt er door de grote vraag naar groepsaccommodaties.

De 12 nieuwe boshoeves in Vakantiepark Efteling Bosrijk hebben dezelfde uitstraling en inrichting als de acht reeds bestaande groepsaccommodaties. Ze zullen verdeeld staan per 2 in het bestaande vakantiepark. In tegenstelling tot de reeds bestaande boshoeves kunnen de nieuwe woningen niet te schakelen zijn tot accommodaties voor 24 personen.
De oplevering van de nieuwe boshoeves staat gepland voor komende zomer. 
De nieuwe groepsaccommodaties zijn al wel boekbaar via www.efteling.com/overnachten

20190308 EftelingBosrijk1200800

Duurzame bouw
Er is gekozen voor een duurzame bouw en exploitatie van de nieuwe Boshoeves. Zo worden de nieuwe accommodaties prefab gerealiseerd, wat duurzamer is dan traditioneel bouwen.
In de Boshoeves wordt geen gas gebruikt om te verwarmen en te koken en er wordt enkel ledverlichting gebruikt.
Ook worden de nieuwe accommodaties in het natuurrijke vakantiepark aangesloten op de bestaande warmte-koudeopslaginstallatie (WKO) van de Efteling. Middels dit energiebesparende klimaatregelingsysteem circuleert het grondwater binnen de Wereld van de Efteling en wordt daarna teruggepompt in de bodem.

20190308 EftelingBosrijk plattegrond

Groei verblijfsgasten
Steeds meer gasten weten hun weg naar de Efteling-vakantieparken en -hotels te vinden en merken de meerwaarde van een meerdaags verblijf.
Om in de toekomst meer internationale gasten een verblijf te kunnen bieden, is uitbreiding van de bestaande verblijfsaccommodaties nodig. Nu is gekozen voor een uitbreiding van het aantal Boshoeves, omdat de vraag naar deze 12-persoonsaccommodaties van 180 m2 groter is dan het huidige aanbod.
Vakantiepark Efteling Bosrijk telt straks 20 groepsaccommodaties voor maximaal 12 personen. In het naastgelegen Vakantiepark Efteling Loonsche Land liggen 15 accommodaties voor 12 personen.

Foto's en info: Efteling
   

logo slagharen

Bezoekadres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)416 - 288 111

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Efteling Nieuws

 • De Vliegende Hollander heropent op 31 maart 2023 +

  20230327-Efteling

  De Efteling heropent de populaire attractie De Vliegende Hollander op vrijdag 31 maart. Tijdens het grootschalige onderhoud werd bovendien één

  Lees verder...
 • Meer details bekend over Het Huyverwoud +

  20230308-Efteling-DanseM

  In 2024 opent de Efteling de nieuwe attractie Danse Macabre. Het themagebied hierrond, het Huyverwoud, krijgt ondertussen ook steeds meer gestalte.

  Lees verder...
 • Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba +

  20230228-Efteling-Kashba

  Het voormalige Panorama-restaurant in de Efteling ondergaat momenteel een transformatie. Voortaan noemt het restaurant Kashba.

  Lees verder...
 • 1