Sprookjesboom Suite

Sprookjesachtig overnachten in Efteling Hotel

Het Efteling Hotel heeft heel wat te bieden, waaronder maar liefst 20 sprookjesachtige suites. Sinds kort kunnen de bezoekers ook genieten van een speciale ingerichte suite, de Sprookjesboom Suite.

20170105 Eft sprookjesovern180Deze riante themasuite bevindt zich in een torenkamer. Gasten die hier verblijven wanen zich letterlijk en figuurlijk in het Sprookjesbos: er zijn namelijk heel wat verwijzingen naar de verschillende bewoners van het Sprookjesbos zoals Roodkapje, Wolf, Reus,... bekend uit de Efteling Sprookjesboomserie.
De suite zelf beschikt over een sprookjesachtig 2-persoonsbed, stapelbed en een uitschuifbaar 1-persoonsbed. In de badkamer vind je een ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en toilet. 

Jurgen Smits, manager Efteling Hotel & Vakantiepark Efteling Bosrijk, vertelt graag mee: "Om de gast te blijven verwonderen, kijken we goed hoe we ons aanbod kunnen verbeteren. Voor het ontwerp van de nieuwe Sprookjesboom Suite hebben we geluisterd naar de wensen van onze gasten. Zo bleek dat ze graag meer aansluiting hadden gezien met de thema's die in het attractiepark te vinden zijn. Ook de toenemende vraag naar vijfpersoonskamers hebben we in deze suite kunnen doorvertalen."

Sinds 1992 kunnen bezoekers van de Efteling hun parkbezoek combineren met een verblijf in dit kindvriendelijke hotel. Het sprookjesachtige Efteling Hotel werd gevormd als een zwevend luchtkasteel. Naast de 20 betoverende themasuites zijn er 98 confortkamers en 4 junior suites. Naast de Sprookjesboom Suite werd onlangs ook nog de Coca Cola Suite helemaal hernieuwd...

20170105 Eft sprookjesovern640

Boeken kan via: www.efteling.nl/hotel

logo slagharen

Bezoekadres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)416 - 288 111

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Efteling Nieuws

 • De Vliegende Hollander heropent op 31 maart 2023 +

  20230327-Efteling

  De Efteling heropent de populaire attractie De Vliegende Hollander op vrijdag 31 maart. Tijdens het grootschalige onderhoud werd bovendien één

  Lees verder...
 • Meer details bekend over Het Huyverwoud +

  20230308-Efteling-DanseM

  In 2024 opent de Efteling de nieuwe attractie Danse Macabre. Het themagebied hierrond, het Huyverwoud, krijgt ondertussen ook steeds meer gestalte.

  Lees verder...
 • Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba +

  20230228-Efteling-Kashba

  Het voormalige Panorama-restaurant in de Efteling ondergaat momenteel een transformatie. Voortaan noemt het restaurant Kashba.

  Lees verder...
 • 1