Efteling extra lang open tijdens zomervakantie

Het bekende sprookjesachtige themapark de Efteling is elke dag van het jaar open, maar tijdens de zomermaanden is het park nog net iets langer open, met op zaterdagen ook nog eens het Negen Pleinen Festijn.

20160629 EftelingZomer180In juli en augustus is de Efteling dagelijks open tot 20u00. Bezoekers kunnen dan optimaal genieten van het aanbod in dit sprookjespark, met onder meer een feeëriek verlicht Sprookjesbos – met het nieuwste sprookje Pinokkio – en de vele andere attracties, zoals de spectaculaire dive coaster Baron 1898. 
De Efteling biedt ’s zomers extra veel plekken om iets te eten of drinken. Zo wordt de Speelweide, de grote grasweide midden in het park, omgetoverd tot een groot terras vol eten, drinken en op zaterdag swingende Efteling-muzikanten. Bij de in- en uitgang van het park verschijnt een pop-uprestaurant.

Elke zaterdag van de zomervakantie, op 2, 9, 16, 23 en 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus, blijft de Efteling open tot middernacht. Dan is het Negen Pleinen Festijn en heerst er op negen pleinen in het park een zomerse sfeer met muziek, acts en internationaal straattheater. 
Alle attracties zijn uiteraard ook geopend en het Sprookjesbos is in de duisternis sprookjesachtig verlicht.
Op negen pleinen in het park kunnen bezoekers op zaterdagavond genieten van zomerse live optredens van meer dan honderd muzikanten, acrobaten en artiesten. Van Zuid-Amerikaanse salsa tot een schlagerfestijn.

KristofHolidays300150 EftelingOm nog meer te genieten van dit alles, is overnachten wel geen overbodige luxe. Men kan bovendien sprookjesachtig overnachten in de Efteling.
Zo is er het Efteling Hotel of het Vakantiepark Efteling Bosrijk met zeer mooie vakantiewoningen of sfeervolle appartementen, vlak naast het attractiepark. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkte toegang tot de Efteling.

Alle informatie kun je raadplegen op www.efteling.com/zomer
 

20160629 EftelingZomer640