Nieuwe schetsen van vakantiepark Loonsche Land

Bouwwerken nieuw vakantiepark Efteling opgestart

Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land, vlak naast het attractiepark, bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Vanaf nu is het mogelijk een boeking te maken voor een verblijf in Vakantiepark Efteling Loonsche Land vanaf juli 2017.

20160622 Efteling LZ180De 1.000 bedden die het Vakantiepark Efteling Loonsche Land straks biedt, zijn verdeeld over vakantiewoningen, een hotel en themakamers. De Efteling telt na de opening van Vakantiepark Loonsche Land in totaal 3.000 bedden. Met de bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark is 30 miljoen euro gemoeid.

Gasten die behoefte hebben aan de privacy van een eigen accommodatie én het comfort van een hotel, kiezen uit een van de 20 speciale themakamers die buiten het hotel liggen. Deze themakamers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en staan, voor een extra bijzondere beleving, los in de natuur. De Boomzichten zijn themakamers hoog in de bomen en worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden. De themakamers Duinzicht staan in de duinen en beschikken, net als de Waterzicht-themakamers die op palen in het water staan, over een eigen terrasje. Gasten die overnachten in een themakamer schuiven de volgende ochtend voor het ontbijt aan in Restaurant De Proeftuyn in het Loonsche Land Hotel.

Naast de themakamers komen verspreid over het vakantiepark ook 65 vakantiewoningen voor 6 tot 12 personen en het centraal gelegen Loonsche Land Hotel met 75 hotelkamers voor 5 en 6 personen. Overige faciliteiten en meer informatie over de verschillende accommodaties zijn te vinden op www.efteling.com/loonsche-land.

In het vakantiepark, op de begane grond van het Loonsche Land Hotel, introduceert de Efteling een nieuw horecaconcept. Gasten van het nieuwe vakantiepark kunnen voor ontbijt, lunch en diner terecht in Restaurant De Proeftuyn. Hier worden ambachtelijke streekproducten bereid en halen de koks de kruiden en groenten uit de eigen moestuin. In het restaurant staat een grote bar die ook dienst zal doen als receptie. Het restaurant heeft een grote, open keuken en is ingericht met kleurrijk en gevarieerd meubilair. Restaurant De Proeftuyn biedt plaats aan 250 personen binnen, en aan nog eens 100 gasten op het terras. 

20160622 Efteling LZ640

   

Efteling Nieuws

 • Afscheid van Spookslot in de Efteling +

  20220810-EFT-dansemacabre

  Na 44 jaar trouwe dienst wordt afscheid genomen van een iconische Efteling-attractie: Spookslot. Om dit niet zomaar voorbij te laten

  Lees verder...
 • Vakantiepark Efteling Bosrijk verwelkomt 3 miljoenste bezoeker +

  20210929-Efteling3milj

  Het prachtige Vakantiepark Efteling Bosrijk is geopend sinds 2009. Vandaag mocht het succesvolle vakantiepark haar 3 miljoenste bezoeker ontvangen, met name

  Lees verder...
 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • 1