Nieuwe schetsen van vakantiepark Loonsche Land

Bouwwerken nieuw vakantiepark Efteling opgestart

Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land, vlak naast het attractiepark, bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Vanaf nu is het mogelijk een boeking te maken voor een verblijf in Vakantiepark Efteling Loonsche Land vanaf juli 2017.

20160622 Efteling LZ180De 1.000 bedden die het Vakantiepark Efteling Loonsche Land straks biedt, zijn verdeeld over vakantiewoningen, een hotel en themakamers. De Efteling telt na de opening van Vakantiepark Loonsche Land in totaal 3.000 bedden. Met de bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark is 30 miljoen euro gemoeid.

Gasten die behoefte hebben aan de privacy van een eigen accommodatie én het comfort van een hotel, kiezen uit een van de 20 speciale themakamers die buiten het hotel liggen. Deze themakamers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en staan, voor een extra bijzondere beleving, los in de natuur. De Boomzichten zijn themakamers hoog in de bomen en worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden. De themakamers Duinzicht staan in de duinen en beschikken, net als de Waterzicht-themakamers die op palen in het water staan, over een eigen terrasje. Gasten die overnachten in een themakamer schuiven de volgende ochtend voor het ontbijt aan in Restaurant De Proeftuyn in het Loonsche Land Hotel.

Naast de themakamers komen verspreid over het vakantiepark ook 65 vakantiewoningen voor 6 tot 12 personen en het centraal gelegen Loonsche Land Hotel met 75 hotelkamers voor 5 en 6 personen. Overige faciliteiten en meer informatie over de verschillende accommodaties zijn te vinden op www.efteling.com/loonsche-land.

In het vakantiepark, op de begane grond van het Loonsche Land Hotel, introduceert de Efteling een nieuw horecaconcept. Gasten van het nieuwe vakantiepark kunnen voor ontbijt, lunch en diner terecht in Restaurant De Proeftuyn. Hier worden ambachtelijke streekproducten bereid en halen de koks de kruiden en groenten uit de eigen moestuin. In het restaurant staat een grote bar die ook dienst zal doen als receptie. Het restaurant heeft een grote, open keuken en is ingericht met kleurrijk en gevarieerd meubilair. Restaurant De Proeftuyn biedt plaats aan 250 personen binnen, en aan nog eens 100 gasten op het terras. 

20160622 Efteling LZ640

   

logo slagharen

Bezoekadres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
NEDERLAND
Telefoon
+31 (0)416 - 288 111

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Efteling Nieuws

 • De Vliegende Hollander heropent op 31 maart 2023 +

  20230327-Efteling

  De Efteling heropent de populaire attractie De Vliegende Hollander op vrijdag 31 maart. Tijdens het grootschalige onderhoud werd bovendien één

  Lees verder...
 • Meer details bekend over Het Huyverwoud +

  20230308-Efteling-DanseM

  In 2024 opent de Efteling de nieuwe attractie Danse Macabre. Het themagebied hierrond, het Huyverwoud, krijgt ondertussen ook steeds meer gestalte.

  Lees verder...
 • Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba +

  20230228-Efteling-Kashba

  Het voormalige Panorama-restaurant in de Efteling ondergaat momenteel een transformatie. Voortaan noemt het restaurant Kashba.

  Lees verder...
 • 1