Efteling-musical in Vlaamse theaters

Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest

Op vrijdag 6 november start in Stadsschouwburg Antwerpen de Vlaamse tournee van ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ van Efteling Theaterproducties. De musical is daarna ook te zien in Gent, Hasselt, Izegem, Heist-op-den-Berg, Brugge, Mol en opnieuw in Antwerpen.

20151021 EftelingSprookjesboom180In ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ zijn Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak druk aan het oefenen voor het jaarlijkse muziekfeest in het Sprookjesbos. Heks zet alles op alles om te winnen. En Geitje Benjamin wil graag meedoen, maar vindt geen instrument dat bij hem past. Onverwacht komen ook een muziekjuffrouw en haar leerlingen op het feest terecht.

Juffrouw Lianne gaat voor elke voorstelling op zoek naar tien enthousiaste jongens en meisjes die één dag willen spelen, zingen en dansen in de musical. Zo geeft de Efteling bijna honderd kinderen uit Vlaanderen de unieke kans om op een podium te staan, in een échte musical.
Voor sommige voorstellingen zijn nog gastrollen beschikbaar, maar snel zijn de boodschap!
Voor de theaters in Antwerpen, Heist-op-den-Berg en Mol vind je een inschrijfformulier op www.efteling.com/sprookjesboomvlaanderen.
Ook voor info en voorwaarden kun je op deze website terecht. Voor de voorstellingen in Gent en Hasselt zijn alle gastrollen al ingevuld. Wie wil optreden in Cultuurhuis De Leest in Izegem of Stadsschouwburg Brugge, kijkt best op de website van deze theaters.

De tourkalender kun je raadplegen op www.efteling.com.
In het Efteling Theater is sinds september de familiemusical Pinokkio te zien.

20151021 EftelingSprookjesboom640
    

Efteling Nieuws

 • Danse Macabre in Huyverwoud +

  20221101-Efteling-DM

  Na 44 jaar werd op 4 september afscheid genomen van de Efteling-attractie "het Spookslot". Op deze locatie zal in een nieuw

  Lees verder...
 • Eiland van de Vijf Zintuigen +

  20221014-Efteling-Eiland-van-de-Vijf-Zintuigen

  De bouwwerkzaamheden van het Efteling Grand Hotel zijn opgestart. Het nieuwe en tevens grootste hotel binnen de Wereld van de Efteling

  Lees verder...
 • Afscheid van Spookslot in de Efteling +

  20220810-EFT-dansemacabre

  Na 44 jaar trouwe dienst wordt afscheid genomen van een iconische Efteling-attractie: Spookslot. Om dit niet zomaar voorbij te laten

  Lees verder...
 • 1