Efteling-musical in Vlaamse theaters

Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest

Op vrijdag 6 november start in Stadsschouwburg Antwerpen de Vlaamse tournee van ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ van Efteling Theaterproducties. De musical is daarna ook te zien in Gent, Hasselt, Izegem, Heist-op-den-Berg, Brugge, Mol en opnieuw in Antwerpen.

20151021 EftelingSprookjesboom180In ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ zijn Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak druk aan het oefenen voor het jaarlijkse muziekfeest in het Sprookjesbos. Heks zet alles op alles om te winnen. En Geitje Benjamin wil graag meedoen, maar vindt geen instrument dat bij hem past. Onverwacht komen ook een muziekjuffrouw en haar leerlingen op het feest terecht.

Juffrouw Lianne gaat voor elke voorstelling op zoek naar tien enthousiaste jongens en meisjes die één dag willen spelen, zingen en dansen in de musical. Zo geeft de Efteling bijna honderd kinderen uit Vlaanderen de unieke kans om op een podium te staan, in een échte musical.
Voor sommige voorstellingen zijn nog gastrollen beschikbaar, maar snel zijn de boodschap!
Voor de theaters in Antwerpen, Heist-op-den-Berg en Mol vind je een inschrijfformulier op www.efteling.com/sprookjesboomvlaanderen.
Ook voor info en voorwaarden kun je op deze website terecht. Voor de voorstellingen in Gent en Hasselt zijn alle gastrollen al ingevuld. Wie wil optreden in Cultuurhuis De Leest in Izegem of Stadsschouwburg Brugge, kijkt best op de website van deze theaters.

De tourkalender kun je raadplegen op www.efteling.com.
In het Efteling Theater is sinds september de familiemusical Pinokkio te zien.

20151021 EftelingSprookjesboom640
    

Efteling Nieuws

 • Meer details bekend over Het Huyverwoud +

  20230308-Efteling-DanseM

  In 2024 opent de Efteling de nieuwe attractie Danse Macabre. Het themagebied hierrond, het Huyverwoud, krijgt ondertussen ook steeds meer gestalte.

  Lees verder...
 • Restaurant Panorama wordt Restaurant Kashba +

  20230228-Efteling-Kashba

  Het voormalige Panorama-restaurant in de Efteling ondergaat momenteel een transformatie. Voortaan noemt het restaurant Kashba.

  Lees verder...
 • Droomvlucht heropent op 4 maart +

  20230223-Efteling-droomvlucht

  De populaire Efteling-attractie Droomvlucht was de voorbije 4 maanden gesloten voor een groot onderhoud. Op 4 maart zal deze sprookjesachtige

  Lees verder...
 • 1