Sprookjesboom de Musical in Antwerpen

Gratis voorproefje op Cultuurmarkt 2015

Op zondag 30 augustus vindt de 20e editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats in het stadscentrum van Antwerpen. Ook Efteling Theaterproducties is vertegenwoordigd met ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’.

20150825 EftelingMusical180Om 12.50 uur is er een showcase van de familiemusical op de Handschoenmarkt, vlak voor de kathedraal. De musical gaat vanaf 6 november op tournee langs verschillende theaters in Vlaanderen.

De Cultuurmarkt is een gratis cultuurfeest in Antwerpen met diverse optredens.
Zo kun je om 12.50 uur een live act meemaken van "Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest" aan de Sportpaleisgroep Live Container op de Handschoenmarkt.
Aansluitend om 13.05 uur is er een meet & greet met de Sprookjesbosbewoners. Op 6 november speelt de Efteling-musical voor het eerst in Stadsschouwburg Antwerpen. Daarna is de musical ook nog te zien in Gent (7/11), Hasselt (8/11), Izegem (14/11), Heist-op-den-Berg (3/1), Brugge (30/1), Mol (10/2) en opnieuw in Antwerpen (12/2).
De tourlijst kun je raadplegen op www.efteling.com/sprookjesboomvlaanderen.

20150825 EftelingMusical640

Het verhaal
In ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ zijn Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak druk aan het oefenen voor het jaarlijkse muziekfeest in het Sprookjesbos. Heks zet alles op alles om te winnen. En Geitje Benjamin wil graag meedoen, maar vindt geen instrument dat bij hem past. Onverwacht komen ook een muziekjuffrouw en haar leerlingen op het feest terecht.

Kinderkoorleden gezocht
Juffrouw Lianne is op zoek naar tien enthousiaste jongens en meisjes die één dag willen spelen, zingen en dansen in de musical.
Voor de theaters in Antwerpen, Gent, Hasselt, Heist-op-den-Berg en Mol vind je een inschrijfformulier op: www.efteling.com/sprookjesboomvlaanderen.
Ook voor info en voorwaarden kun je op deze website terecht.
Wie wil optreden in Cultuurhuis De Leest in Izegem of Stadsschouwburg Brugge, kijkt best op de website van deze theaters. 


Bekijk video op YouTube

Efteling Nieuws

 • Afscheid van Spookslot in de Efteling +

  20220810-EFT-dansemacabre

  Na 44 jaar trouwe dienst wordt afscheid genomen van een iconische Efteling-attractie: Spookslot. Om dit niet zomaar voorbij te laten

  Lees verder...
 • Vakantiepark Efteling Bosrijk verwelkomt 3 miljoenste bezoeker +

  20210929-Efteling3milj

  Het prachtige Vakantiepark Efteling Bosrijk is geopend sinds 2009. Vandaag mocht het succesvolle vakantiepark haar 3 miljoenste bezoeker ontvangen, met name

  Lees verder...
 • Theatershow CARO opnieuw te zien +

  20210831-EftelingCaro

  Vanaf donderdag 2 september kunnen bezoekers aan de Efteling weer genieten van CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang

  Lees verder...
 • 1