Duinrell vernieuwt in 2023

Amsterdams themagebied in attractiepark en vakantiepark

In 2023 zullen bezoekers in Duinrell kunnen genieten van vernieuwingen in het attractiepark en het vakantiepark. In het attractiepark wordt het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd. In het vakantiepark investeert Duinrell in nieuwe, energiezuinige verblijfsaccommodaties.

Duinrell gaat het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines volledig thematiseren in het thema van Amsterdamse grachten.
De arcade gamehal wordt compleet vernieuwd en op dak worden zonnepanelen geplaatst.
Daarnaast krijgen de Botsboten en Playfountain een nieuwe locatie, komen er nieuwe trampolines en krijgt de Midgetgolfbaan een upgrade. 

20230108 Duinrell1200800 1

Ook in het Vakantiepark investeert Duinrell fors voor het seizoen 2023.
Aan de rand van kampeerveld het Middenveld komen 18 nieuwe Premium Plus Duingalows en naast de huidige Premium Plus Duingalows worden nog drie luxe Premium Plus Duingalows geplaatst. Deze populaire vakantievilla’s zijn geschikt voor acht personen. De Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een kookeiland, ruime woonkamer, slaapkamers met televisie, twee badkamers, een infraroodsauna en een terras met een sfeervolle veranda. Deze nieuwe accommodaties worden met duurzame materialen gebouwd en hebben bewust geen gasaansluiting. De vakantievilla’s worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

20230108 Duinrell1200800 2

Ook wordt het verblijfspark in 2023 uitgebreid met 10 nieuwe Premium Duingalows voor 5 personen. Deze comfortabele en compacte vakantiewoningen bieden plaats aan maximaal 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Ook deze nieuwe accommodaties worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Info en foto's: Duinrell

  

logo duinrell218

 

Bezoekadres

Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)70 - 5155 255

 

Parken in de buurt
  • Vlinders aan de Vliet (8 km)
  • Drievliet (10 km)
  • Sea Life Scheveningen (13 km)
  • Vogelpark Avifauna (24 km)
  • Archeon (25 km)
  • Diergaarde Blijdorp (31 km)
  • Plaswijckpark (34 km)

 

Routeplanner