Speeddate in Tikibad, Duinrell

Op orginele manier Valentijn vieren

Het Nederlandse pretpark Duinrell viert de liefde volgende week met een speciale Valentijnsdag-actie: op vrijdag 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn (of beste vriend, broer, nicht, moeder,...) helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad.

Lisanne Sas, woordvoerster van Duinrell, licht alvast toe: "Elke dag kun je met veel snelheid van onze 21 glijbanen, maar alleen op Valentijnsdag kun je natuurlijk écht speeddaten… En daarom mag iedereen op vrijdag 14 februari zijn eigen valentijn helemaal gratis meenemen voor een spetterende speeddate in het Tikibad."

20200207 Duinrell Valentijn1200800 2

Moet het een speeddate zijn?
"Nee, natuurlijk niet! Heb je geen valentijn? Neem dan gezellig je beste vriend, neef, nicht of zus mee, ook zij mogen gratis mee naar binnen", benadrukt Lisanne.

Het is uiteraard een bijzonder leuke manier om je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare te verrassen op 14 februari. Duinrell belooft alvast dat het een bijzonder avondje uit zal worden: een speeddate in het Tikibad van Duinrell. Stap samen in een tweepersoonsband en glijd romantisch, onder de sterrenhemel door, van de glijbaan Moonlight of dobber samen op de Lazy River.  

Vorig jaar konden bezoekers ook op Valentijnsdag hun valentijn gratis meenemen naar het Tikibad. Wegens groot succes herhaalt Duinrell deze unieke 1+1 gratis-actie weer.
Voor deze exclusieve Valentijnsdag-actie zijn maximaal 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op= op).
"We willen niet teveel drukte in het Tikibad, daarom stellen we maar een beperkt aantal tickets beschikbaar", licht Lisanne toe.
Tot slot geeft Duinrell aan dat het Tikibad helemaal in stijl van Valentijnsdag zal zijn.

20200207 Duinrell Valentijn1200800 1

Openingstijden Tikibad
Op vrijdag 14 februari 2020 is het Tikibad open van 16.00 uur tot 21.30 uur.
Via www.duinrell.nl/valentijn kan men twee tickets bestellen voor de prijs van één. Met z’n tweeën kom je dus binnen voor een totaalprijs van € 20,00.

Over Duinrell en het Tikibad
Duinrell viert dit jaar haar 85ste verjaardag.
Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met 21 unieke glijbanen is het Tikibad het grootste en meest veelzijdige glijbanenparadijs van de Benelux. Speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter is er Kids Waterpark Playa met vier glijbanen, een waterval en tipping bucket. Het nieuwste onderdeel van het Tikibad is het nieuwe buitengebied: Tikibad Buiten met een verwarmd buiten, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis met de grootste tipping bucket van Nederland.

Info en foto's: Duinrell

    

logo duinrell218

 

Bezoekadres

Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)70 - 5155 255

 

Parken in de buurt
  • Vlinders aan de Vliet (8 km)
  • Drievliet (10 km)
  • Sea Life Scheveningen (13 km)
  • Vogelpark Avifauna (24 km)
  • Archeon (25 km)
  • Diergaarde Blijdorp (31 km)
  • Plaswijckpark (34 km)

 

Routeplanner