Vernieuwingen in 2020

Duinrell opende op 19 april 1935. Het park is vooral bekend om haar Tikibad, pretpark en overnachtingsmogelijkheden. In 2020 wil het Nederlandse park verder blijven vernieuwen...

Duinrell was in 2019 reeds begonnen met diverse vernieuwingen om het landgoed voor haar gasten nog leuker, mooier en gezelliger te maken. Zo investeerde het park in de Premium Plus Duingalows, de luxe groepsaccommodatie de Oranjerie en het inmiddels geopende buitengebied van het Tikibad. In 2020 gaat het park verder vernieuwen.
"Gasten worden kritischer en wij willen het daarom elke dag een stukje beter doen. Dat betekent ieder jaar investeren en Duinrell nog beter maken. Dat kan als familiebedrijf en ik wil trots zijn op alles op Duinrell. Bovendien wil ik dingen veranderen en vernieuwen, waarbij ik de gast een stapje voor ben", aldus Philip graaf van Zuylen van Nijevelt, eigenaar van Duinrell.  

20200102 Duinrell1200800 1

Nieuwe entree met ereplaats voor Duinrell-icoon
Rick de Kikker, de eerste 20 jaren nog zonder naam, is al meer dan 40 jaar het icoon van Duinrell.
Met het 85-jarig bestaan van Duinrell krijgt Rick de Kikker daarom een speciale plek. De weg vanaf de kassa naar de Duinrell-attracties wordt geheel vernieuwd met een nieuwe entree met plein waar het Duinrell-icoon, als bronzen beeld, centraal zal staan.  

Nieuw: taxistandplaats
Duinrell ontvangt jaarlijks vele internationale verblijfsgasten die aankomen per taxi, vooral vanaf luchthaven Schiphol. Om de aankomst- en vertrek-beleving nog optimaler te maken voor deze gasten, opent Duinrell een taxistandplaats met een overdekt wachthuisje en lockers.

Rick’s Fun Factory wordt twee keer zo groot
Indoor speeltuin Rick’s  Fun Factory is al zo’n 20 jaar een favoriete plek waar kinderen eindeloos kunnen kruipen, sluipen, springen en klauteren in een overdekt speelparadijs. Met het 85 jarig jubileum wordt Rick’s Fun Factory twee keer zo groot met nog meer indoorspeeltoestellen en extra zitplekken voor ouders.

Bumperfrogs: nieuwe plek en attractie
Door de uitbreiding van Rick’s Fun Factory wordt de naastgelegen attractie de Bumperfrogs verplaatst naar een nieuwe locatie naast de Mad Mill. De attractie wordt bovendien geheel vernieuwd.

Vernieuwing restaurant La Place de Schaapskooi
Restaurant de Schaapskooi, voorheen de schapenboerderij van het landgoed, is een stukje historie op Duinrell. Met de opening in 1935 was dit het allereerste restaurant op Duinrell. Het restaurant krijgt in 2020 een compleet nieuw interieur en indeling met behoud van de historische boerderijsfeer.

Upgrade en herindeling camping
Het is een trend dat een grote groep kampeerders behoefte heeft aan meer comfort en luxe. Duinrell speelt in op deze kampeertrend door het Beukenveld een totale upgrade te geven en voorziet hiermee dertig kampeerplekken van privé-sanitair. Bovendien komen er nieuwe 6-persoons lodgetenten en komen er op diverse kampeervelden nieuwe waterpunten en stroompunten met meer vermogen.

20200102 Duinrell1200800 2

85 jaar Duinrell
"Met deze vernieuwingen zijn we helemaal klaar voor het 85ste zomerseizoen. En natuurlijk besteden we volgend jaar ook zeker aandacht aan het 85-jarig bestaan van Duinrell, maar daarover verklappen we nog niet teveel ... het gaat zeker spectaculair worden", aldus Lisanne, woordvoerster van Duinrell.