Ganse maand oktober dino's in het park

Tussen de verschillende attracties van het Nederlandse pretpark Duinrell kunnen bezoekers een ganse maand, tot 1 november, verschillende dinosaurussen spotten.

Tussen de 40 attracties op Duinrell zijn 21 levensgrote dino’s verstopt. Ze brullen, bewegen en de vleesetende dino’s zien er gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden. Kinderen kunnen in de hele maand oktober, als een Duinrell-ranger, met een speurtocht op zoek gaan naar de verschillende dinosaurussen.
Je vindt bekende dino’s op Duinrell, zoals de T-Rex en Omeisasaurus, maar ook minder bekende dinosaurussen zoals de Mosasaurus en Yangchuanosaurus. 
Kinderen leren onderweg spelenderwijs meer over de dino’s, zoals waar ze vroeger geleefd hebben en wat ze aten.

20191002 Duinrell1200800 2

Onderdeel van de speurtocht is om een originele Dino-foto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #duinrell via Instagram.
"We vinden het leuk om te zien hoe onze eigen Duinrell-gasten de dino’s ervaren en zien graag hun beelden", licht woordvoerster Lisanne van Duinrell toe.
Op 1 november kiest Duinrell de leukste dino-foto uit en de winnaar wint een weekendje Duinrell.

Daggasten betalen niets extra’s voor het spotten van de dinosaurussen en de speurtocht is gratis op te halen bij de entree.
"Wij willen graag iets leuks aanbieden in de maand oktober", licht Lisanne toe.

20191002 Duinrell1200800 1

De attracties van Duinrell zijn in de Nederlandse herfstvakantie geopend van 10u00 tot 18u00.
Het Tikibad is de hele maand dagelijks  geopend tot 22u00.
Buiten die herfstvakantie zijn de attracties doordeweeks dagelijks geopend van 10u00 tot 16u00 uur en in de weekenden van 10u00 tot 17u00.