Spectaculaire attractie voor Duinrell

Duinrell houdt de fans niet langer in spanning wat de naam betreft van de nieuwe attractie: Wild Wings, een knipoog naar de stuntvliegerij, wat deze nieuwe attractie alvast ook belooft te worden.

20160201 DuinrellWW180De nieuwe attractie wordt opgeleverd door het Duitse bedrijf Gerstlauer: het betreft een Sky Fly attractie, een populaire draaimolen die in Europa ondertussen ook reeds in Blackpool Pleasure Beach, Nigloland, Legoland Deutschland en Holiday-Park de bezoekers heeft weten te verrassen. 
Zo'n Sky Fly attractie is een spectaculair ogende vliegtuigmolen met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de 'piloten' zelf bepalen of zij een 'roll' over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). 

De naam Wild Wings benadrukt de sensatie en dynamiek van de attractie. Duinrell hoopt de nieuwe attractie op 21 april 2016 officieel te openen. Met naam en thema werd ook de decoratieve eyecatcher van de attractie onthuld: een heus aerobatics vliegtuig.

20160201 DuinrellWW640

Ambassadeur van Wild Wings is Nederlands bekendste aerobatics piloot Frank Versteegh.
Op het YouTube-kanaal van Duinrell vertelt hij de kijkers de komende weken alles over deze opzienbarende vorm van luchtvaart en zijn ervaringen.