Virtueel in Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn: Hotspot in Google Street View

Vanaf 11 maart kan iedereen zich vanuit de luie stoel middenin Avonturenpark Hellendoorn wanen! Google heeft het park namelijk als hotspot toegevoegd aan de Street View dienst. Met Google Street View is het mogelijk voor consumenten om al vooraf kennis te maken met attracties en bijzondere plekken.

"Met Google Street View zetten we de Avonturenpark Hellendoorn letterlijk nog beter op de kaart", zegt Marloes van Rooijen, Marketing & Sales manager van Avonturenpark Hellendoorn. "Op deze manier kunnen onze gasten via de digitale weg al een kijkje nemen in ons park. Avonturenpark Hellendoorn heeft de afgelopen jaren veel aan het park verbeterd. Met Street View wordt dit resultaat in één oogopslag duidelijk".

Over Street View
Street View werd in mei 2007 in de Verenigde Staten gelanceerd om gebruikers in staat te stellen de wereld te verkennen door middel van afbeeldingen. De Street View-functie binnen Google Maps biedt gebruikers 360° panoramische afbeeldingen op straatniveau. Hiermee is het mogelijk een impressie te krijgen van een locatie alsof je er daadwerkelijk aanwezig bent.
Google is in september met de Street View Trike in Avonturenpark Hellendoorn geweest om beelden te maken. Dit is een 114 kilo-zware driewieler fiets, uitgerust met speciale Street View-camera’s, een doos vol technische snufjes, en een bestuurder in Google-fietskleding.

Street View in Nederland
In juli 2008 werd Street View geïntroduceerd in Europa. In Nederland werd op 19 maart vorig jaar aangekondigd dat de steden Rotterdam, Amsterdam en Groningen als eerste te bekijken waren via Google Street View. Google Nederland heeft samen met VVV Nederland een opiniepeiling georganiseerd, om te bepalen welke bijzondere locaties als eerste in beeld gebracht moesten worden. Intussen zijn de 20 meest bijzondere toeristische en historische locaties met de Street View Trike bezocht, waaronder Walibi World, het Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn.
 
 

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner