Avonturenpark Hellendoorn opent seizoen op 4 april

Vernieuwde attractie en extra avondopenstellingen

Vanaf zaterdag 4 april beleven families weer mooie avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Het Nederlandse familiepark heeft voor het nieuwe seizoen enkele nieuwigheden in petto waaronder Jungle Expedition. Er zijn dit jaar ook extra avondopenstellingen.

De populaire familieattractie JungleMonster (1979) heeft een enorme metamorfose ondergaan en opent aankomend voorjaar als Jungle Expedition - De Vervloekte Schat. In deze vernieuwde attractie gaan gasten op zoek naar de vermiste avonturier Roger die samen met zijn trouwe papegaai Geelsnavel vermist is geraakt in de jungle. Bewoners van het jungledorp hebben het avontuurlijke duo voor het laatst gezien toen ze per vliegtuig het dorp verlieten. Ze waren van plan naar de beruchte jungle te reizen en op zoek te gaan naar een oude legende. Sindsdien ontbreekt ieder spoor...

20200310 Hellendoorn1200800 2

Baba’s Verjaardagsweekend
Op 13 en 14 juni viert parkmascotte Baba zijn verjaardag met alle kinderen in het Avonturenpark. Deze feestelijke gebeurtenis belooft weer beregezellig te worden! Zo zijn er tal van interactieve Meet & Greets, extra activiteiten en muzikale optredens.
Ook Kareltje & Jasmijn vieren het feestje mee en geven er in hun shows tijdens het verjaardagsweekend extra aandacht aan.

Aquaventura Slidepark
Waterratten en glijbaanfans opgelet! Het Avonturenpark biedt iedereen die gek is op water en glijden het unieke outdoor Slidepark. Met 11 waterglijbanen, zandstrandje, ligweide, waterspeelparkje en de lekkerste ijsjes, is het voor jong en oud heerlijk vertoeven in het Slidepark.
Het Slidepark telt maar liefst 5.000m2 en kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.
Openingsdagen en -tijden zijn weersafhankelijk van mei t/m september. 

De Sky Pirates Stuntshow is ook dit jaar terug tijdens het zomerseizoen van 4 juli t/m 2 september. De stoere piraten keren na een afwezigheid van 11 jaar terug naar Hellendoorn. De nieuwe zomershow zit bomvol nieuwe elementen, gevaarlijke stunts, twee metershoge masten en sprongen van duizelingwekkende hoogtes. Het ondiepe waterbassin, de stunts en spannende effecten, zorgen voor een indrukwekkende stuntshow.
Sky Pirates is meerdere malen per dag te zien. 

Zinderende Zomeravonden
Op 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus organiseert het Avonturenpark weer haar Zinderende Zomeravonden, waarin het park haar deuren extra lang open houdt. Zo kan iedereen extra lang genieten van alle attracties en extra shows.
Met een uitgebreid entertainment programma en de unieke avondsfeer, beleven families een bijzonder dagje uit waar nog lang over wordt (na)gesproken.
De Zinderende Zomeravonden worden spectaculair afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. 

Heksendoorn 
Houd jij ook zo van griezelen? Kom dan in oktober naar Heksendoorn! Het gehele Avonturenpark is omgetoverd en biedt het park families de leukste Halloweendagen. Met sfeervolle decoratie, nieuwe shows, spookhuizen, Vrolijke Vogelverschrikkers en de liefste heksjes kan er volop gegriezeld worden.
Op 14 oktober organiseert het park een extra avondopenstelling voor alle Heksendoorn fans! Ook op 17, 24 en 31 oktober blijft het Avonturenpark na 17.00 uur geopend. Op deze avonden is er vanaf 19.00 uur voor de 12+ doelgroep het horrorevent Screams.

Screams
De 5e editie van Screams wordt gruwelijk! Met spookhuizen, scare zones, scare experiences, shows, heftige attracties en ruim 150 scare actors belooft Screams 2020 groter dan ooit te worden.
Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Je bent nergens veilig. Screams heeft een adviesleeftijd van 12+ en is te bezoeken voor iedereen met een dagticket op 17, 24, 31 oktober.
Het park is op deze dagen geopend tot 22.00 uur. 

20200310 Hellendoorn1200800 1

Laagste prijsgarantie!
Entreetickets zijn ook komend seizoen verkrijgbaar met laagste prijsgarantie op avonturenpark.nl.
Deze tickets op datum zijn al verkrijgbaar vanaf € 15,95 (kassaprijs € 24,50 / zomer € 26,50).
Hoe eerder je bestelt, hoe hoger de korting.

   

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner