Piratengebied in Avonturenpark Hellendoorn uitgebreid

Avonturenpark presenteert Fort KnalKruit

Via een officieel persbericht kondigde Avonturenpark Hellendoorn dat de botsauto’s terug keren. Deze overdekte attractie zal het Piratengebied versterken en krijgt de naam ‘Fort KnalKruit’.

20190226 Hellend Knalkruit oudDe komst van de nieuwe attractie ‘Fort KnalKruit’ in Avonturenpark Hellendoorn zorgt ervoor dat het Piratengebied straks vier attracties telt, naast Galjoen, Piraat Enterhaak en Wildwaterval.

In de jaren ’70 en ’80 waren er al eerder botsauto’s in het Avonturenpark te bewonderen.
In 1989 maakten zij plaats voor het theater waar destijds ‘de Magical Monkey Show’ te zien was.

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn is trots op de uitbreiding.
Hij licht dan ook graag toe: "We vinden het geweldig dat we naast ‘Baba’s Ruimtereis’ nog een nieuwe attractie openen komend seizoen. Baba’s Ruimtereis, een vrije val attractie, is speciaal voor de allerkleinste avonturiers in Dreumesland. Fort KnalKruit is geschikt voor kinderen, ouders en grootouders. Met recht een knallende familieattractie!"

20190226 Hellend Knalkruit logo

Fort KnalKruit wordt een volledig overdekte attractie met twee elektrische vloeren en gloednieuwe botsauto’s. Naast de reguliere botsauto’s komt er een apart gedeelte waar de kleinste avonturiers zonder al teveel knalwerk hun rondjes kunnen rijden. Hierdoor wordt Fort KnalKruit een attractie die geschikt is voor de hele familie. 

20190226 Hellend Knalkruit ConceptPlein

"Fort KnalKruit gaat qua thema perfect aansluiten bij het Piratengebied en een belangrijke positie innemen. Het trekt direct de aandacht en het gebouw wordt imposant. De botsauto’s krijgen een bijzonder ontwerp en vertellen het verhaal van de explosiviteit van de attractie. We zijn erg enthousiast over de concepttekening en ontwerpen én zijn overtuigd dat Fort KnalKruit een zeer populaire attractie gaat worden. Wij zijn enorm blij dat de botsauto’s na 30 jaar terugkeren, in een nieuw en modern jasje, en dat we het Piratengebied uitbreiden met een indoorattractie voor het hele gezin. Het belooft een knaller worden!", aldus Peul.  

20190226 Hellend Knalkruit ConceptAuto

Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang en wordt er hard gewerkt aan Fort KnalKruit. In de komende weken wordt meer bekend gemaakt omtrent de voortgang en openingsdatum van de nieuwe attractie.
Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren vanaf zaterdag 6 april 2019 voor het nieuwe seizoen.

   

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner