Avonturenpark Hellendoorn breidt Dreumesland uit

Nieuwe stuntshow ‘De Drakenridders’

Het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn kondigt nieuwe avonturen voor de hele familie aan, met een uitbreiding van Dreumesland, nieuwe stuntshow ‘De Drakenridders’, waterpret in Aquaventura Slidepark en extra avond griezelen tijdens Screams...

20180413 Hellendoorn180Het Nederlandse familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn opende op 1 april de deuren van een nieuw seizoen, waarbij er voor de bezoekers enkele nieuwigheden te ontdekken zijn, tussen de 30 vertrouwde attracties van het park. 

Voor de nieuwe Stuntshow "De Drakenridders" moeten de bezoekers nog eventjes geduld uitoefenen. Van 7 juli tot en met 2 september 2018 is deze High Dive Stuntshow terug met een nieuwe spectaculaire zomershow in het vernieuwde openlucht theater. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts.

Vorig jaar opende in Avonturenpark Hellendoorn ‘Het DrakenNest’. Een populaire attractie voor kinderen van minimaal 120 centimeter en hun ouders. Dit jaar worden de allerkleinsten getrakteerd op een leuke toevoeging in Dreumesland. Nadat parkmascottes Baba en Bella in 2016 feestelijk hun Berenboom in Dreumesland openden, is het dit jaar weer tijd voor een feestje. Met de komst van de compacte attractie kunnen de kleine avonturiers zich in dit minipretpark zelfstandig vermaken met maar liefst acht attracties. De nieuwe attractie ‘Bella’s Swing Paleis’ opent haar deuren in de Nederlandse meivakantie. 

Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn vier Zinderende Zomeravonden!
Op 1, 8, 15 en 22 augustus kun je extra lang genieten van het park. De attracties zijn open tot 21.30 uur en de avond wordt om 21.45 uur afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 

In het najaar is er dan weer Heksendoorn: van 6 tot en met 28 oktober wordt er in Hellendoorn extra gegriezeld en lol getrapt. Betreed het ondergrondse spookhuis en bekijk de griezelshow, terwijl heksen en andere griezels je op de hielen zitten. Tijdens dit populaire Halloween-evenement voor families bepalen kinderen zelf hoe spannend het wordt door met een toverstafje de griezels op afstand te houden.
Screams keert terug en dit jaar zelfs op twee avonden! Op vrijdag 19 en 26 oktober verandert het gezellige pretpark in een doodeng, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Diverse scare-zones, haunted houses en ruim 100 scare actors jagen je de stuipen op het lijf. De avonden duren van 19.00 uur tot 23.00 uur. 

20180413 HellendoornVIEW1200800

Avonturenpark Hellendoorn heeft tijdens het Paasweekend haar nieuwe seizoen succesvol afgetrapt. Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen wist het populaire Overijsselse pretpark meer gasten te verwelkomen dan tijdens Pasen 2017.
"Tijdens ons openingsweekend zien we altijd veel abonnementhouders die weer staan te popelen om ons park te bezoeken", zegt René Peul van het Avonturenpark. "Dat was afgelopen weekend niet anders. Onze Familie Pas wordt alsmaar populairder en dat zie je direct terug in de bezoekersaantallen. Doordat opa en oma gratis zijn bij dit abonnement,  verandert ook de leeftijdsdynamiek binnen het park. Dat vinden we uiteraard geweldig, want wij zijn bij uitstek een park voor de gehele familie."
Recentelijk maakte het park bekend dit seizoen een strenger rookbeleid te hanteren. De reacties waren positief.
Peul vervolgt: "Ondanks de vele complimenten die wij kregen, weet je natuurlijk niet hoe zo’n groot besluit in de praktijk echt uitpakt. Zijn onze gasten er reeds van op de hoogte? Hoe reageren rokende gasten als we ze verwijzen naar een rookzone? Gelukkig verliep dit vlekkeloos en hebben we ook van rokers positieve feedback gekregen. Iedereen is welkom in Hellendoorn. We zijn zeer verheugd dat de rookzones goed zijn ontvangen en dat rokers zich meer dan welkom voelen.”
  

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner