Slechte weer levert origineel idee op in Hellendoorn

2012-05-Hellendoorn-regen

Het weer is een onvoorspelbare factor, en daarop heeft Avonturenpark Hellendoorn besloten om uit te pakken met de Regenverzekering. Op die manier hoeft je bezoek niet in het water vallen...

 

Avonturenpark introduceert de Regenverzekering

Krijgen we een zonovergoten voorjaar of een druilerige zomer? Voor de bezoeker hangt een geslaagd bezoek aan het pretpark voor een belangrijk deel af van de weersomstandigheden. Avonturenpark Hellendoorn lanceert hierop als eerste pretpark in Nederland de ‘regenverzekering’, een idee dat andere parken in de wereld ook al gebruikten, denk maar aan Fort Fun.

Het concept van de Regenverzekering is eenvoudig: bij de entreekassa van het park kan men tot 12u00, voordat men het park betreedt, zo'n verzekering afsluiten voor 3 Euro per persoon (dit kan men ook bijboeken bij het online ticket). Wanneer er dan op de dag van je bezoek tussen 10u00 en 16u00 meer dan 4 mm regen valt (bij het officiële meetpunt op het entreeplein in het park), dan ontvangt men een vrijkaart voor een andere openingsdag in seizoen 2012. De vrijkaart kan alleen afgehaald worden op de dag van het bezoek, tegen inlevering van het verzekeringsticket en de kassabon. De 3 Euro ben je wel kwijt.

 

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner