Over-de-kop plezier in Avonturenpark Hellendoorn

2012-05-Hellendoorn-Tarantula

Het is zover: afgelopen weekend opende Avonturenpark Hellendoorn haar nieuwe spectaculaire familie-attractie: Tarantula Magica! Deze Mexicaans getinte draaimolen zal alvast veel fun verzekeren.

 

Tarantula Magica geopend

2012-05-Hellendoorn-Tarantula-180De Tarantula Magica brengt passagiers, jong en oud, in vervoering door zijn rondspinnende, rituele dans. Om de Tarantula Magica voorspoed te wensen, wordt de attractie feestelijk geopend door een groep van Azteekse dansers. Zij zullen een Azteekse dans opvoeren terwijl de gondels over de kop vliegen.

Tarantula Magica is een zogenaamde Enterprise attractie van de firma Huss. Deze leuke attractie begint snel te draaien, waardoor de gondels naar buiten uitzwaaien. Op dat moment tilt een grote arm de ganse draaischijf in een verticale positie, waardoor de passagiers als het ware ondersteboven draaien. Voor mensen met een snelheidsgevoel en een sterke maag, is dit een absolute smaakmaker. Deze attractie is geen nagelnieuwe attractie, maar is afkomstig uit het Schotse Loudoun Castle. De attractie werd volledig gereviseerd en krijgt een leuk Mexicaans tintje mee. Tarantula Magica stelt immers de Mexicaanse Maya krijger voor, waarbij de bezoekers worden uitgenodigd om mee te dansen in zijn rituele dans!

2012-03-AH-Tarantula-magica-logoTarantula Magica past alvast in het concept van Avonturenpark Hellendoorn: het park profileert zich immers vooral naar gezinnen met kinderen die in de basisschool zitten. Het park telt ruim 30 attracties en shows. De nieuwe attractie zal een plekje krijgen op de Evenementenweide van Avonturenpark Hellendoorn. Tarantula Magica is geschikt voor kinderen vanaf 1m20. Zij moeten wel onder begeleiding in de attractie. Vanaf 1m40 mogen ze er alleen in.

 

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner