Avonturenpark Hellendoorn klaar voor 2012

2012-02-Hellendoorn-2012

Het Nederlandse familie-pretpark Avonturenpark Hellendoorn opent op 6 april haar deuren voor een nieuw seizoen plezier. Het park dat vorig seizoen nog verkocht werd uit de groep van Compagnie des Alpes, blijft inzetten op de vertrouwde elementen.

 

Nieuwe attractie voor Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn biedt meer dan 30 attracties, shows en spannende evenementen. Voor het nieuwe seizoen pakt het pretpark uit met een nieuwe attractie, ‘Tarantula Magica’. Deze attractie belooft alvast een attractie te worden voor bezoekers met een sterke maag. Deze spannende attractie wordt officieel geopend op zaterdag 28 april. Tarantula Magica is de Mexicaanse Maya krijger. Stap alleen of met z’n tweeën in en dans met hem zijn rituele dans! Al spinnend komt men in zijn duizelingwekkende wereld terecht. De nieuwe attractie zal men kunnen terug vinden op de Evenementenweide van Avonturenpark Hellendoorn. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 120 cm; zij mogen onder begeleiding in de attractie. Kinderen vanaf 140cm mogen er alleen in.
 

2012-02-Hellendoorn-nieuws

 
Zo is er traditioneel in het voorjaar Spellendoorn. Bij binnenkomst in het park ontvangen bezoekende kinderen een gratis sticker-verzamelboekje. Hierin moeten zij stickers verzamelen die ze kunnen verdienen door de negen verschillende spellen in het park te spelen. Voor ieder gespeeld spel ontvangen zij een sticker en een muntje, waarmee zij uit de knikkerautomaat een knikker kunnen trekken. In totaal zijn er 10 zilverkleurige knikkers verstopt in de automaat. Kinderen die een zilverkleurige knikker bemachtigen, verdienen hiermee direct een plek in de Spellendoorn finale.
Op zaterdag 30 juni vindt de Spellendoorn finale plaats, waarin de 10 finalisten met de zilveren knikker het tegen elkaar op gaan nemen met een spannend spel. De winnaar van de finale wint 100 VIP-kaarten ter waarde van €2.750! Met deze kaarten kan de winnaar met al zijn/ haar vrienden, familie en klasgenootjes gratis geheel verzorgd dagjes uit naar Avonturenpark Hellendoorn!

Tijdens de zomervakantie pakt het Nederlandse park uit met de spectaculaire Stuntshow ‘Excalibur’. Deze vindt plaats van 21 juli tot en met 2 september. De show gaat over Excalibur, het bekende magische zwaard van Koning Arthur. De bezoekers worden meegenomen in het meeslepende verhaal van twee kinderen die de ruïne van een oud kasteel ontdekken, waar het verhaal van Excalibur weer tot leven komt!
Excalibur is een unieke stuntshow, boordevol bijzondere special effects en stoere ridders te paard.  De gratis show is geschikt voor het hele gezin.

In het najaar, meer bepaald van 13 oktober tot en met 28 oktober, is er Heksendoorn, het Halloween-feest van Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens deze laatste twee weken van oktober verzamelen alle heksen zich in Avonturenpark Hellendoorn om daar de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Speciaal voor deze editie zal het park gedurende twee weken een extra spookhuis openen. Op 20 en 27 oktober kunnen de meest heldhaftige bezoekers in het donker verder griezelen, want dan is het park tot 21:00 uur geopend. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire avondshow!

 

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner