Aquaventura in Hellendoorn

Eerste outdoor slidepark van Nederland

2013-07-Hellend AquaV180In Juli 2013 werd in bijzijn van burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn het allereerste outdoor Slidepark van Nederland geopend: Aquaventura in Avonturenpark Hellendoorn.

Aquaventura bevat 11 verschillende glijbanen die bij deze tropische temperaturen de nodige verkoeling kunnen brengen. Iedere baan heeft een eigen zomerse kleur, een andere lengte, snelheid en adrenalinekick! Voor de jongste bezoekers is er een waterspeeltuin, voor snelheidsduivels is er de Wacky Wave: een U-vormige glijbaan, die een topsnelheid van 44 km per uur bereikt. Xtreme is met een lengte van maar liefst 140 meter de langste glijbaan in het park en bestaat uit een rafting slide en blackhole. De glijbanen zijn allen verschillend van opzet: van sommige banen glijd je met een band naar beneden en op andere glijd je met je lichaam. Aquaventura is in totaal maar liefst 5.000m2 groot!
   

Het slidepark is tot en met september geopend en bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen een combiticket kopen, waarmee ze zowel van alle attracties in het park kunnen genieten, als van het wildwateravontuur. 

 

2013-07-Hellend AquaV420

images/logos/logo_Hellendoorn.png

 

Bezoekadres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
NEDERLAND

Telefoon
+31 (0)548 - 65 55 55

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner