Red Bandits Adventure in Slagharen

Opvolger Wild West Adventure bekend

Het Nederlandse Attractie- en Vakantiepark Slagharen opent in jubileumseizoen 2023 de attractie Red Bandits Adventure. Het betreft een transformatie van de in 2022 gesloten attractie Wild West Adventure. In Red Bandits Adventure worden de bezoekers ondergedompeld in de wereld van de gelijknamige beruchte boevenbende. 

Wild West Adventure was een indoor-waterattractie waarin de bezoekers in een rond bootje ronddobberde doorheen het wilde westen. De attractie opende in het milleniumjaar 2000. Vorig seizoen werd besloten om de attractie een nieuw leven te geven. Op dit moment zijn de werken in Slagharen volop aan de gang om deze attractie een nieuwe ervaring te geven. Hiervoor worden de decors in de attractie aangepast en krijgt deze waterattractie ook een andere verhaallijn.

20230111 Slagh RedBanditsAdventure1200800 2

In deze nieuwe verhaalijn gaan de Red Bandits op zoek naar nieuwe leden. Wie straks in een bootje stapt, trotseert verschillende gevaarlijke elementen die de Red Bandits als beproeving hebben geplaatst. Maar uiteindelijk loopt het avontuur anders dan gedacht…

De boevenbende heeft al enkele jaren een prominente plek in het entertainmentaanbod van het park.
"Ik ben ontzettend blij dat we met dit verhaal gasten meer dan ooit mee kunnen nemen in het avontuur van de Red Bandits", vertelt algemeen directeur Dave Storm. "Dit jaar vieren we het 60-jarig bestaan van Slagharen. Deze vernieuwing voelt als een van de cadeaus die passen bij zo’n mooi jubileumjaar.".
Voor de realisatie van het project werkt Slagharen samen met de Leisure Expert Group uit Amsterdam.

20230111 Slagh RedBanditsAdventure1200800 1

Slagharen opent haar vakantiepark weer op vrijdag 31 maart 2023.
Het attractiepark is geopend vanaf zaterdag 1 april 2023.

Info: Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Foto's: Attractie- en Vakantiepark Slagharen en Leisure Expert Group