Geen Halloween in Attractiepark Slagharen

Geen fan van Halloween, griezels en monsters? Dan ben je aan het juiste adres in Attractiepark Slagharen om te genieten van de betoverende herfst en uiteraard ook van Miracle of Lights.

Vanaf 3 oktober kunnen bezoekers van Attractiepark Slagharen traditioneel weer eens genieten van Miracle of Lights. Het park is dan betoverend verlicht en elke avond kunnen de bezoekers genieten van een magische avondparade. Het Nederlandse pretpark is dan ook tot 19.30 uur geopend. Hierdoor hebben bezoekers ook meteen extra tijd om te genieten van een van de vele attracties of om eventjes uitgebreid te eten.

20191006 Slagharen1200800 1

Schaatsen in oktober? Dat kan toch helemaal niet... Maar niets is minder waar in Slagharen! In de Winter Western Village vind je de ijsbaan al vanaf 3 oktober 2019. Bezoekers hoeven dus niet meer te wachten tot het vriest, maar kunnen al lekker zwieren en zwaaien over het ijs. Het park voorziet in de verhuur van schaatsen, al mag je uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen.

Bij sluiting van het de attracties, wanneer de schemer is ingetreden, transformeert het park in een betoverende omgeving, met vele lichtjes. Randy & Rosie zijn er klaar voor en ook Sam en de Red Bandits kunnen niet wachten! Ze stappen in hun verlichte voertuigen en onder begeleiding van prachtige muziek, rijden zij door de Main Street richting het Fonteinplein. 
Wanneer iedereen op het Fonteinplein is aangekomen, begint de zoektocht van Randy & Rosie naar het magische licht.Tijdens deze zoektocht gebeuren er wonderlijke dingen en wordt de bezoeker getrakteerd op lasers, projecties, fonteinen en niet te vergeten vuurwerk! 

20191006 Slagharen1200800 2

Praktisch:
Vanaf 3 oktober t/m 27 oktober kun je iedere dag genieten van de Miracle of Lights en is het attractiepark van 10u00 tot 19u30 geopend.
Tijdens Winter Slagharen is de Miracle of Lights ieder weekend van november en december en dagelijks tijdens de kerstvakantie.
Het attractiepark is tijdens Winter Slagharen geopend van 10u00 tot 17u00.