werkenbijslagharen.com

Attractie- & Vakantiepark Slagharen lanceert solliciatiewebsite

Werken in een pretpark spreekt alvast velen tot de verbeelding. Het is alvast een uitdagende manier om centjes te verdienen, en ideaal voor jonge studenten die graag in aanraking komen met de arbeidsmarkt.

In de Belgische parken worden er op diverse manieren getracht om de juiste mensen te vinden voor elk seizoen. Maar ook in Nederland trachten de parken op hun eigen manier mensen aan te trekken voor seizoenjobs of vaste betrekkingen. Zo ook Attractie- & Vakantiepark Slagharen, het park dat afgelopen week vol trots haar nieuwe website lanceerde: werkenbijslagharen.com. Tegelijkertijd biedt het Nederlandse familiepark de mogelijkheid om via WhatsApp te solliciteren.

20190329 WerkenSlagharen1200800 1

"Voor de sollicitanten maken we het op deze manier leuker, makkelijker, en zij kunnen zich beter oriënteren op de vacatures per afdeling. Een gebied waaraan de nieuwe site meer aandacht geeft, is de cultuur van ons bedrijf. Wie zijn wij en waar staan we voor. Wij bieden al onze gasten een onvergetelijke dag in een veilige omgeving, bij ons draait alles om plezier", aldus Noortje Bellucci – P&O manager.
"Het is belangrijk om de doelgroep aan te spreken, dit is een andere dan de corporate slagharen.com site. Met een afzonderlijke site kunnen we onze boodschap richting toekomstige Slagharen teamleden specifiek en duidelijk vormgeven. Houd ons de komende maanden in de gaten voor de tofste vacatures en gave interviews met onze collega’s."

20190329 WerkenSlagharen1200800 2

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een zusterpark van Bobbejaanland en behoort net als Moviepark Germany tot de Spaanse pretparkengroep Parques Reunidos.

Info en foto's: Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Link: werkenbijslagharen.com