Attractiepark Slagharen opent SUBWAY restaurant

F&B aanbod in Slagharen wordt verder uitgebreid

Het Nederlandse Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent begin april 2019 in de Main Street een Subway restaurant. Hiermee breidt het populaire pretpark haar aanbod aan eetmogelijkheden verder uit.

20190222 SlagharenSubway RoastbeefAttractie- & Vakantiepark Slagharen breidt haar horeca-aanbod steeds verder uit en speelt door de samenwerking met de bekende sandwichketen Subway in op de huidige trends. Subway voorziet hierin met een voedzaam en vers assortiment sandwiches en salades. In Subway restaurants kunnen gasten terecht voor heerlijke Subs, bereid met ter plaatse versgebakken brood.

De Sandwich artists van Subway maken de gehele dag door ter plekke versbereide sandwiches, de zogenaamde Subs, en verse salades. De Subwayformule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij gasten zelf invloed hebben op de voedingswaarden. In totaal zijn er maar liefst 2 miljoen varianten mogelijk. Op die manier is dit de perfecte plek om de dag in Slagharen te beginnen of af te sluiten. Of om tussendoor te komen lunchen. 
De nieuwe locatie heeft 48 zitplaatsen verdeeld over binnen en buiten.

Sandwich Artists gezocht
Vanaf deze week start de werving van de zogenaamde ‘Sandwich Artists’.
In een praktische vastomlijnde training leert de Sandwich Artist het vak om een lekkere Sub of salade te maken.
De Sandwich Artist leert wat zijn of haar werk inhoudt en welke vaardigheden nodig zijn om gasten blij en tevreden te houden. 
Via www.slagharen.com/vacatures worden gemotiveerde kandidaten opgeroepen om te solliciteren.

20190222 SlagharenSubway1200800

In Nederland bestaan inmiddels ruim 200 Subway restaurants, in Belgie slechts 7. 
In Slagharen vindt dit voorjaar een primeur plaats met de opening van het eerste Subway restaurant in de Nederlandse attractie- & vakantiepark sector. Binnen de keten Parques Reunidos, waartoe Slagharen behoort, werkt SUBWAY ook samen met Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur.

In Slagharen kun je bovendien lekker je buikje vullen. Zo is er een uitgebreid Western Dinner Buffet in Big Jake Dinner House, heerlijke pizza's en pasta in Randy's Pizza & Pasta, super lekkere steaks bij Cartwright's,...
Een mooi overzichtje vind je hier: https://www.slagharen.com/nl/attractiepark/eten-drinken/

Foto's en info: Attractie- & Vakantiepark Slagharen