Slagharen bestaat 55 jaar

Nieuwe ingang en nieuw entertainment voor Slagharen

Het Nederlandse Attractie- & Vakantiepark Slagharen opende afgelopen weekend haar poorten voor een feestelijk jubileumseizoen: het park bestaat maar liefst 55 jaar en voor dit seizoen zet het park in op nieuw entertainment en een nieuwe ingang...

20180319 Slagharen NieuweIngang180Afgelopen wintermaanden is er hard gewerkt in Slagharen aan de bouw van de nieuwe entree, waardoor gasten zich, nog voordat ze het attractiepark betreden, in het Wilde Westen wanen. 
De kassa’s bevinden zich nu in het eerste gebouw en er is een brede doorgang voor gasten die al een toegangsbewijs hebben: zij kunnen in één keer doorlopen naar de toegangscontrole. Mascottes Randy & Rosie kunnen de gasten welkom heten vanaf het balkon. 
Daarnaast is de infrastructuur op de parkeerplaats aangepast, zowel de ingang als de uitgang van de parkeerplaats zijn verplaatst. Al het bezoekersverkeer voor zowel het attractiepark als het vakantiepark gaat vanaf dit jaar via één ingang de parkeerplaats op. Tevens is er een Kiss & Ride gerealiseerd waar bezoekers veilig kunnen worden weggebracht en opgehaald.  

Dit jubileumseizoen is het entertainmentaanbod compleet vernieuwd. Randy & Rosie krijgen hun eigen parkshow in de Music Hall en in het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd. 

Maar dit is niet het enige wat er komend jaar gaat gebeuren, zo draait in El Teatro de 4D-film Looney Tunes... 
In de Main Street wordt een nieuwe winkel geopend, geheel ingericht naar thema Indian met een modern tintje. In deze winkel vindt men de topproducten van Slagharen, vandaar ook de naam Main Store gifts & souvenirs. 

Niet alleen het entertainment op het attractiepark is vernieuwd, ook het aanbod voor de verblijfsgasten is uitgebreid. Er wordt een brede variatie aan activiteiten georganiseerd, waaronder sport & spel, mini-disco, yoga, djembé workshops, speurtochten en er worden verhalen verteld rondom het kampvuur. In de Music Hall vinden verschillende shows plaats, zoals de Welkom Show, The Family Game Show, Playbackshow, Musical Sing-a-Long en uiteraard de A-Meezing Bingo. Voor ieder wat wils!

20180319 Slagharen NieuweIngang VIEW1200900

De evenementenkalender is dit jaar weer goed gevuld met activiteiten voor jong en oud.
Op 24 maart kunnen Gouden-abonnementhouders de vorig jaar geopende achtbaan Gold Rush ‘by night’ beleven. 
Op 1 april vindt het YouTube@Slagharen event plaats met vloggers Kalvijn, Milan Knol, Bokado en Vaeltax. De bezoekers kunnen ze vragen stellen, met ze op de foto en een handtekening scoren. Men kan ervaren hoe het is om een echte vlog op te nemen en leert hoe de YouTubers steeds weer een gave vlog bedenken. 
Van 3 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt er bij het invallen van de schemering niet één, niet twee, maar duizenden lampjes ontstoken. Tijdens Miracle of Lights trekt een parade met verlichte wagens en artiesten door het attractiepark. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire nieuwe show inclusief water, lasers en vuurwerk.
Winter Slagharen is dit seizoen iedere zaterdag en zondag van 3 november t/m 23 december en de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019).

Meer informatie op www.slagharen.com.