Feestelijke opening

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft ongeveer 8 miljoen Euro geïnvesteerd in de uitbreiding van haar overnachtingscapaciteit. Vandaag, 2 juni 2017, werd Raccoon Village op feestelijke wijze geopend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van 63 Raccoon Lodges op het voormalige evenemententerrein. 

20170602 Slagh RacoonV180Het attractiepark opende eerder dit jaar reeds een spectaculaire nieuwe achtbaan, Gold Rush. Maar minstens even belangrijk was de uitbreiding en vernieuwing van het overnachtingsaanbod. Met Raccoon Village zet het populaire Nederlandse pretpark alvast een stap in de goede richting.

De opening vanochtend werd op een originele manier uitgevoerd: general manager Wouter Dekkers heeft immers samen met projectleider John Arkes een grote boomstam doorgezaagd die de weg tot Raccoon Village officieel heeft vrijgemaakt. 
Wouter Dekkers is zeer trots op het eindresultaat van Raccoon Village. "Wij hebben dit seizoen aan een recordaantal projecten gewerkt met een totale investering van 14 miljoen euro. Raccoon Village is een grote mijlpaal, waarbij we 63 luxe lodges hebben ontwikkeld die goed inspelen op de veranderende vraag van onze gasten. We hebben naast de accommodatie bijvoorbeeld een kleine berging geplaatst waar (elektrische) fietsen veilig kunnen worden gestald."

De Raccoon Lodge is geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstede. De rustig gelegen lodges geïnspireerd op het thema American Indian beschikken over boxspringbedden, moderne keuken inclusief vaatwasser en een aparte douche-/toiletmogelijkheid.

In de komende maanden wordt het totaal aantal Raccoon Lodges uitgebreid tot 91. Ook worden er faciliteiten op het vakantiepark toegevoegd, zoals speeltoestellen en sportfaciliteiten. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld tennissen, volleyballen en een potje jeu de boules spelen. Tot slot worden alle Raccoon Lodges binnenkort voorzien met een wifi-netwerk.

20170602 Slagh RacoonV640

Via een wedstrijd heeft de familie Streicher uit Steinhagen, Duitsland de sleutel van de eerste Raccoon Lodge uit handen van parkmascottes Randy & Rosie ontvangen.