Océade scoort

2010-08-Oceade

Aan de voet van het Atomium vind je Océade, het grootste tropische waterpretpark van Brussel. Sinds het begin van dit jaar zit het bezoekersaantal van Océade in de lift. De reden hiervoor is te zoeken in de constante investeringen die Océade de afgelopen jaren deed...
  

Recordcijfers voor Brussels waterpark

Aan de voet van het Atomium vind je Océade, het grootste tropische waterpretpark van Brussel. Sinds het begin van dit jaar zit het bezoekersaantal van Océade in de lift. De reden hiervoor is te zoeken in de constante investeringen die Océade de afgelopen jaren deed (decor, Anaconda, Orkaan, Jacuzzi…).  Neem hierbij nog de hittegolf van begin juli en de sluiting van Aqualibi dit jaar en je krijgt een recordmaand met een stijging van maar liefst 22%.
Océade kende zelfs een recorddag met meer dan 2.500 bezoekers.  Het zou dan ook niet verwonderlijk zijn moest Océade deze zomer alle andere Brusselse attracties voorafgaan wat bezoekersaantallen betreft.  Océade trekt als één van de best uitgeruste aquaparken tussen Parijs en Amsterdam meer en meer bezoekers van buiten de regio Brussel (20 tot 30%) en zelfs heel wat buitenlandse toeristen aan.

Océade beschikt over een enorme combinatie aan waterglijbanen waarvan de Anaconda de meest uitzonderlijke is, niet alleen omwille van haar afmetingen, maar vooral omdat je er met meerdere boeien tegelijk door kan glijden.
Océade heeft als enige een golfslagbad dat elk uur een tropische regenvlaag over zich heen krijgt. De sauna, in de prijs inbegrepen, biedt ouders een heerlijk relaxatie moment. De bezoekers kunnen bovendien genieten van elk straaltje zon, want Océade heeft een groot deel buitenbaden en openluchtglijbanen die het hele jaar door quasi onbeperkt toegankelijk zijn.  Fun en avontuur gegarandeerd!