Whitewater heeft grote hand in Amazon Falls

Nieuw waterpark voor Thailand

Amazon Falls, een nieuw, groots opgezet waterpark in Thailand, heeft Whitewater West Industries aangeduid als lead designer en leverancier van het park. In totaal zal het nieuwe park twintig unieke attracties in dienst nemen, waardoor het meteen één van de grootste waterparken in Azië wordt.
 
Amazon Falls is gepland om tegen het einde van dit jaar reeds te openen voor het publiek. Als locatie werd Pattaya gekozen, een populair toeristisch gebied in Thailand. Whitewater zal de conceptuele planning in handen nemen, en tevens 17 attracties aanleveren voor het park. Een korte opsomming: Boomerango, SuperBowl, Inner-tube slide complex, 3 raft rides (Abyss, Python en Rattler), Family Boomerango, een duellerende Master Blasters, Whizzard multi-lane, FreeFall, AquaLoop, een golfslagbad, een golvenrivier, een RainFortress speelzone en een kinderzone.

De CEO van Amazon Falls merkt op dat dankzij de ervaring van Whitewater en de creativiteit van hun bedrijf er moeten toe bijdragen dat het nieuwe park een groot succes wordt. De brede waaier aan waterattracties is ongezien, en zal een breed spectrum van het gezin aanspreken.

"We zijn zeer gelukkig om te werken aan Amazon Falls, een park met dergelijke grootse visie en ambitie", aldus Geoff Chutter, CEO van Whitewater. "Het is inspirerend om deel uit te maken van dit unieke project. We kijken nu reeds uit naar de dag dat het park opent, wanneer lokale bevolking en toeristen zullen kunnen genieten van wat het nieuwste en meest prestigieuze waterpark wordt in Azië"