Duck Trophy 2016 in Océade

Laatste volledige seizoen?

Océade gooit in de eerste week van de paasvakantie de traditionele paaseizoektocht overboord en pakt uit met een origineel alternatief. Een deel van het zwembad wordt omgetoverd tot een grote vijver waarin honderden plastic eendjes ronddobberen. Aan jou de uitdaging om ze zo snel mogelijk uit het water te vissen in ruil voor tal van prijzen!

20160305 Oceade180Van dinsdag 29 maart tot en met zondag 3 april wordt Océade dagelijks vanaf 11u30 tot 17u overspoeld met honderden plastic eendjes in felle kleuren. Lukt het jou om er aan de haak te slaan?
Sommige van de eendjes kan je inwisselen voor een leuke prijs; zo zijn er gadgets, kortingsbonnen, snoep of gratis tickets voor Océade te winnen!

Inschrijven voor de gratis Duck Trophy kan ter plaatse. Alle info over dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/.

Mogelijk wordt 2016 het laatste voleldige seizoen dat Océade open is. De stad Brussel heeft de sluitingsdatum op 8 januari 2017 vastgelegd. Hetzelfde lot is wellicht ook Mini-Europa beschoren. Océade is 1 van de belangrijkste waterpretparken in België. Haar grootste troeven, de glijbanen, zijn samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land.
Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Océade is ook de derde meest bezochte attractie in Brussel.

20160305 Oceade640