Carnaval in Océade

Feest in Brussels waterpretpark

Alaaf, alaaf! Want deze krokusvakantie wordt Océade in een carnavalesk kleedje gestoken. Meerdere keren per dag vullen gigantische kleurrijke zeepbellen het Brusselse waterpretpark. Aan de bezoekers de uitdaging om ze te vangen, te doorprikken of er tussen te dansen op het ritme van vrolijke en opzwepende carnavalsmuziek!

20160203 Oceade180Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari breekt de carnavalsgekte los in Océade. Kleine en grote carnavalisten kunnen er die week niet alleen genieten van het grootste aanbod aan glijbanen in België, maar ook van een onvergetelijk zeepbellenplezier! Vier keer per dag worden honderden grote zeepbellen door het waterpretpark geblazen. Sfeervolle carnavalsmuziek galmt door de luidsprekers en maakt de belevenis compleet!

Alle info rond dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/.

Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark van Brussel...
Haar grootste troeven zijn samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is.
Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning.

20160203 Oceade640