MagicSnow in Océade

Het gaat sneeuwen in Océade!

Deze kerstvakantie wordt Océade in Brussel voor het eerst omgedoopt tot een ‘arctisch’ waterpretpark: meerdere keren per dag dwarrelen dikke magische sneeuwvlokken naar beneden in het golfslagbad, en dat bij een temperatuur van 28 graden!

20151215 Oceade180Het anders zo tropische Océade wordt van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari omgetoverd tot een heus winterparadijs!
De bezoekers kunnen er nog steeds genieten van het ruime aanbod aan glijbanen, maar tijdens deze MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen van de dag ook sneeuwen.
Voor de gelegenheid wordt het waterpretpark in een winterkleedje gestoken en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

Naast Mini-Europa vind je Océade, het bekende waterpretpark aan de Heyzel in Brussel.
Haar grootste troeven zijn samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land.
Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning.
Tenslotte is Océade de derde meest bezochte attractie in Brussel.

20151215 Oceade640

Meer info op: www.oceade.be