Océade trekt veel bezoekers door hittegolf

Op zoek naar verfrissing en waterpret

De hittegolf die momenteel heerst en het begin van de zomervakantie zorgen ervoor dat massaal veel mensen verfrissing en waterpret zoeken in Océade!

20150703 Oceade180"Sinds vorig weekend zagen wij een stijging van het bezoekersaantal met 50%, aldus Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van Océade. Maar dit is niks in vergelijking met wat wij de afgelopen dagen zagen! Op woensdag (1 juli) hadden wij maar liefst 3 keer meer bezoekers in vergelijking met dezelfde dag in 2014. Gisteren bereikten we zelf de kaap van 400% meer bezoekers !"

Dit enorme succes is deels toe te schrijven aan het gebrek aan zwembaden in de Brusselse regio, maar ook aan de uitgebreide uitrusting van het Brusselse waterpretpark (maar liefst 10 glijbanen) en de vele aandacht die uitgaat naar hygiëne en veiligheid. Océade is de derde meest bezochte attractie in Brussel. De grootste troeven zijn samen goed voor 625m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit in ons land. Daarnaast is er ook nog een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is.
Het park is vooral een familiepark, voor gezinnen op zoek naar plezier en ontspanning. 

"We zijn ervan overtuigd dat dit succes ook de komende dagen zal aanhouden. Daarom hebben we ook verschillende maatregelen getroffen om hieraan tegemoet te komen en om onze bezoekers alles te kunnen bieden waarvoor ze bij ons langskomen: verfrissing en ontspanning met familie of vrienden. Mocht dit nodig zijn, dan beperken we het aantal personen dat Océade binnenkan", besluit Thierry Meeùs.

20150703 Oceade640

Zwemliefhebbers zijn in juli en augustus tot 21u welkom in het park.
Goed om weten: vanaf 18u is het publiek er ook meestal minder talrijk.